OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 6., péntek 15:00

A PW Power Systems fényesebb ünnepeket biztosít Puerto Rico számára
    Glastonbury, Connecticut állam, USA, 2019. december 6., péntek (Business Wire/OTS) - A mobil villamosáram-generátorok vészhelyzeti biztosítékként is szolgálnak az elektromos hálózat működtetéséhez, és kiegészítik a megújuló energiaforrásokat - Az aeroderivatív energiatermelési megoldások vezető vállalata, a PW Power Systems (PWPS) bejelentette, hogy három, működésre készen álló PWPS FT8® MOBILEPAC® gázturbinát szállított le a Puerto Ricó-i Elektromosenergia Hatóság (PREPA [Puerto Rico Electric Power Authority]) számára. A 30 megawattos mobil gázturbina-egységek mostantól igénybe vehetők vészhelyzetekben áramtermelés, valamint az elektromos hálózat biztonsági támogatása céljára a Puerto Ricó-i környezeti fenntarthatósági terv megvalósítása során. Az FT8 MOBILEPAC kettős üzemanyag-kapacitású gázturbinák kulcsrakész telepítését Toa Baja-ban, a Palo Seco villamoserőműben az ARG Precision Corporation végezte el a PWPS támogatásával.

    Puerto Rico kormányzója, Wanda Vazquez a következőket nyilatkozta: "A három generátor lehetőséget biztosít a gyors reagálásra vészhelyzetekben, illetve abban az esetben, ha a városi területeken ellátáskiesés fordul elő. Mintegy nyolc-tíz perc alatt aktiválni tudjuk a rendszert, melynek segítségével körülbelül 40000 fogyasztó ellátását tudjuk biztosítani. A rendszer lehetővé teszi a városi területeken a kritikus szolgáltatások (például kórházak) biztonságos energiaellátását is."

"A három mega-generátor képes kielégíteni olyan létesítmények energiaigényét is, mint a Bayamón regionális kórház (Bayamón Regional Hospital), a Río Piedras gyógyászati központ (Río Piedras Medical Center) és a Golden Mile Hato Reyben, valamint vészhelyzeti biztosítékként szolgál az Isla Verde-i Luis Mu?oz Marín Nemzetközi Repülőtér napi működéséhez" - erősítette meg Jose Ortiz, a PREPA ügyvezető igazgatója. "Bár a generátorok a Palo Seco erőműben találhatók, a berendezések hordozhatók, így akár olyan elszigetelt területekre is eljuttathatók, ahol vészhelyzet idején nem működik a villamosáram-továbbító rendszer" - folytatta Ortiz.

"A Puerto Ricó-i elektromos hálózati struktúra éppen átalakítás alatt áll, de az FT8 MOBILEPAC elérhetőségének köszönhetően sem a PREPA-nak, sem a fogyasztóknak nem kell aggódniuk, hogy áram nélkül maradnak, ha valamilyen probléma merül fel" - jegyezte meg a PWPS elnök-vezérigazgatója, Raul Pereda. "Hosszú távon ez a technológia egy olyan sokoldalú megoldás, amely biztosítja a rugalmas reagálást szélsőséges időjárási körülmények bekövetkezése esetére, és lehetővé teszi a PREPA számára, hogy megvalósítsa az új, megújulóenergiaforrás-portfólió integrálását. A generátorok energiahatékonysága és gyors beüzemelhetősége nagy mértékű rugalmasságot biztosít a bizonytalan terhelési előrejelzések képviselte kihívások leküzdésében, és megbízható energiaforrásként szolgál Puerto Rico számára egy olyan időszakban, amikor erre nagy szükség van."

Amit a PW Power Systems-ről tudni kell…

A PW Power Systems LLC (PWPS) az MHPS Americas csoportba tartozó vállalat, amelynek székhelye Lake Maryben, Floridában található. A PWPS a Pratt & Whitney® repülőgépmotorok fejlett technológiájának felhasználásával egyedi megoldást dolgozott ki összetett energiatermelő rendszerek előállítására, és rövid idő alatt az energiatermelő szektor egyik vezető szereplőjévé vált.

A PW Power Systems ez idáig több mint 2000 ipari gázturbinát telepített mintegy 50 országban világszerte, és büszke arra, hogy kimagasló szolgáltatást biztosít a gázturbinák javítása és felújítása terén is. A PWPS gázturbinamotor-portfóliója olyan versenyképes, hatékony és rugalmas termékeket tartalmaz, amelyek 30 megawattól egészen 140 megawatt elektromos energia termelésére képesek.

Az FT8® MOBILEPAC® gázturbina generátor rendkívül hatékony és könnyen szállítható szárazföldön, tengeren és légi úton egyaránt. Egyedi kialakításának köszönhetően minimális személyzettel és felszereléssel is igen gyorsan mobilizálható, beüzemelhető, illetve leállítható.

A PW Power Systems elkötelezett olyan magas minőségű megoldások biztosítása iránt az energiaelosztási ágazat számára, amelyek növelik az energiatermelés produktivitását és megbízhatóságát, és működtetésiköltség-megtakarítást biztosítanak az ügyfelek számára. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.pwps.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191205005154/en/

Kapcsolat:
Stefan Zavatone, Director of Marketing & Communications
860-368-5499
stefan.zavatone@pwps.com

Forrás: PW Power Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.