OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 12., csütörtök 13:46

Karácsony előtt válassza a csomagautomatát: gyors, rugalmas és egyszerű
    Budapest, 2019. december 12., csütörtök (OTS) -

    Még nem késett le semmiről ha online rendelné meg a karácsonyi ajándékokat, biztos lehet benne, hogy a legnagyobb hazai csomagautomata-hálózat, a Foxpost, időben kiszállítja majd a 117 automatái egyikébe a megvásárolt terméket: legyen szó internetes áruház portékájáról, közösségi média vagy egyéb adásvételi oldalakon vásárolt ajándékról. Ráadásul ha neten rendel megvan a lehetősége, hogy csomagautomatába kérje a csomagot, tehát még csak nem is kell otthon ülnie a küldemény kiszállítására várva, így elkerülve az azzal járó idegeskedést. A fix ponton való átvételnek rengeteg előnye van: 1-2 nap alatt megjön a csomag az automatába, bármikor felveheti az árut, olcsó, egybekötheti a bevásárlással, bónuszként ez a legkörnyezettudatosabb megoldás is. Ha meg csomagot adna fel, akkor is ugyanez a helyzet, különösebb macera nélkül könnyen elintézhető.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.