OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 14., szombat 14:05

A Határok nélkül szerkesztősége egymillió forinttal támogatja a felvidéki magyar újságírást
    Budapest, 2019. december 14., szombat (OTS) - A Kossuth Rádió Határok nélkül című műsorának szerkesztősége felajánlotta azt az egymillió forintot a Pro Média Alapítványnak, amelyet a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjjal járó pénzjutalomként kaptak.

    Augusztus 20-a alkalmából Magyarország miniszterelnöke Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjjal tüntette ki a Kossuth Rádió Határok nélkül című műsorát. A szerkesztőség felajánlotta a díjjal járó egymillió forint pénzjutalmat a Pro Média Alapítványnak, amely a felvidéki magyar újságíró képzésért tevékenykedik.

"A Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díj a Határok nélkül című műsor több mint 20 éves munkájának elismerése. A díj mellé egymillió forint jár, amelyről a szerkesztőség azt gondolta, hogy akkor lesz a legjobb helyen, ha a felvidéki magyar nyelvű újságíró képzésre ajánljuk fel. A Pro Média Alapítvány vállalta, hogy újjászervezi a magyar nyelvű újságíró képzést, amelyre nagy szükség van és úgy véljük, hogy ez az összeg náluk lesz a legjobb helyen" - mondta el Lánczi Ágnes, a közmédia Nemzetiségi, Külhoni Főszerkesztőségének kiemelt szerkesztője.

A Pro Média Alapítvány célja a nemzeti kisebbségi sajtó széleskörű támogatása és hatékonyabb működésének elősegítése, amelynek hangsúlyos eleme a felvidéki magyar újságírók képzése.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.