OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. április 21., kedd 09:46

Nemzetközi csomaglogisztika a koronavírus-krízis idején - GLS: A hálózatok stabilan működnek
    Amszterdam, 2020. április 21., kedd (OTS) - A GLS hálózatai Európa- és Észak-Amerika-szerte tovább működnek - A nemzetközi szállítási vonalak továbbra is összekötik Európa országait - Az új folyamatok lehetővé teszik az érintkezés nélküli kézbesítést - A csomagkézbesítő szolgáltatóknak kulcsfontosságú szerepük van a koronavírus-krízisben, mivel elengedhetetlen logisztikai szolgáltatásokkal mozdítják elő az áruk forgalmát. A GLS továbbra is csomagszállítási szolgáltatásokat biztosít a Cégcsoport által lefedett minden országban, Európa- és Észak-Amerika-szerte összekötve a helyi közösségeket ebben a kritikus időszakban.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200421_001.jpg

"Csomagkézbesítő szolgáltatóként Európa- és Észak-Amerika-szerte segítünk a közösségeknek, hogy továbbra is el legyenek látva árukkal. A jelenlegi európai határlezárások csak a személyek mozgására vonatkoznak, a céljuk a járvány terjedésének megfékezése. Az áruk Európán belüli szabad mozgása nincs korlátozva, bár a határátkelőknél alkalmazott nagyobb mértékű ellenőrzés elmaradásokat és hosszabb szállítási időket eredményezhet" - mondta el Saadi Al-Soudani, Group International MD, GLS.

A GLS vállalatok mindegyike folytatja a csomagok kézbesítését, még a járvány által súlyosan érintett országokban is. Azonban egyes irányítószámok esetében a helyi hivatalos intézkedések miatt korlátozások érvényesülhetnek. A kézbesítési korlátozásokkal kapcsolatos legújabb információk a GLS Cégcsoport weboldalán érhetők el. https://gls-group.eu/EU/en/information-about-corona-virus

"Országos és nemzetközi szinten is akciócsoportokat állítottunk fel. A nemzetközi akciócsoport folyamatosan azon dolgozik, hogy a határokkal és az egyes országokkal kapcsolatos legújabb körülményekhez igazítsa nemzetközi útvonalainkat - mondta el Al-Soudani. "A határokon átnyúló szolgáltatásaink a teljes európai hálózatunkban elérhetők, és a nemzetközi távolsági szállítási vonalaink is stabilak" - tette hozzá.

Mivel jelenleg számos vállalkozás zárva tart, a GLS megkéri a csomagfeladókat, hogy előre jelezzék, nyitva tart-e a címzett és képes-e átvenni a csomagokat. Amennyiben a kézbesítésre nincs lehetőség, a GLS kénytelen visszaszállítani a csomagokat a feladónak, mivel tárolási szolgáltatást nem áll módjában nyújtani.

Érintkezés nélkül a kézbesítés biztonságáért
A GLS vállalatok külön eljárásokat vezettek be munkavállalóik, partnereik és a címzettek egészségének védelme érdekében. Ezek közé tartozik, hogy minden országban lehetőséget biztosítunk a címzettek számára az érintkezés nélküli kézbesítésre. Magyarországon rendelkezésre álló lehetőségekről itt tájékozódhat. https://www.facebook.com/GLSHungaryKft/photos/a.130172057663334/497545810925955/?type=3&theater

GLS Cégcsoport
A GLS Cégcsoport megbízható, magas minőségű csomagkézbesítési szolgáltatást nyújt több mint 200 000 ügyfélnek, és ezt kiegészítve szállítmányozási és expressz kézbesítési szolgáltatásokat is biztosít. "Minőségben piacvezető a csomaglogisztikában" - ez a GLS vezető irányelve. A GLS Cégcsoport a teljes mértékben a tulajdonában álló, valamint a vele partnerként együttműködő társaságokkal 45 országot fed le, és szerződéses megállapodásokkal biztosítja, hogy szolgáltatásaival a világ összes országát elérje. Közúti hálózatával a GLS egyike Európa vezető csomagszállítási szolgáltatóinak. A Cégcsoport emellett a 100%-os tulajdonában álló leányvállalatokkal rendelkezik Kanadában és az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján. A GLS hálózata kb. 70 központi és regionális átrakodási ponttal, valamint kb. 1400 depóval rendelkezik, melyek működését kb. 26 000 kézbesítő szállítójármű és kb. 3500 távolsági járatot végző teherautó segíti. A GLS kb. 19 000 munkavállalót foglalkoztat. A 2018/19-es pénzügyi évben a GLS árbevétele elérte 3,3 milliárd eurót, és 634 millió csomagot kézbesített.

További tájékoztatásért látogasson el a gls-group.eu honlapra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.