OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2020. április 28., kedd 16:37

A Fővárosi Vízművek vezetése bemutatja: krízishelyzetben is zavartalan szolgáltatás
    Budapest, 2020. április 28., kedd (OTS) - Nemzetközi érdeklődés kíséri a budapesti víziközmű-szolgáltató sikeres kríziskezelési gyakorlatát

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200428_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200428_002.jpg

Április 28-án rendhagyó és egyben hagyományteremtő webes eseményen nyert betekintést a Fővárosi Vízművek veszélyhelyzet-kezelési gyakorlatába az a közel 100 szakember, aki bekapcsolódott az élő közvetítésbe. A társaság kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének, szakmai körökben kivívott ismertségének és elismertségének köszönhetően Szerbiától, Koszovótól és Albániától Szaúd-Arábián át Buenos Airesig és Colombóig terjedt az érdeklődők köre, amely polgármestereken és víziközmű-szolgáltatók vezetőin túl Magyarország külképviseleteinek külgazdasági attaséit is felölelte.

Külön megtiszteltetés, hogy Samantha Yeats, a Global Water Leaders Gorup (Víziközmű-szolgáltatók Vezetőinek Világszervezete) főtitkára nemcsak hogy végigkísérte és számos kérdés felvetésével színesítette az eseményt, de azt követően levélben fejezte ki elismerését a Fővárosi Vízművek vezetésének a járványhelyzetben nyújtott kimagasló teljesítményért - hangsúlyozva, hogy ez ismételten rávilágított, hogy a társaság nem véletlenül érdemelte ki a "Member of the Leading Utilities of the World Network" (A világ kiemelkedő hálózatüzemeltetőinek tagja) cím viselésének jogát.

A Keszler Ferenc vezérigazgató által ismertetett üzletmenet-folytonossági terv és annak a koronavírus idején történő átültetése a gyakorlatba méltán tart számot arra, hogy bekerül a legjobb nemzetközi gyakorlatok közé, és nemcsak széles körű érdeklődést vív ki, hanem egyúttal újabb üzleti lehetőségeket is megnyit a társaság előtt.

A vezérigazgató mellett megszólaló öt, az üzemeltetési, beruházási, ügyfélszolgálati, informatikai és nemzetközi üzletfejlesztési területet képviselő igazgató előadásából az érdeklődők képet kaphattak a Fővárosi Vízművek vezetésének irányításával március 5. óta következetesen és sikeresen végigvitt intézkedésekről, melyek sorában a több mint kétmillió ember ivóvíz-biztosításának és a társaság szolgáltatási területén végzett szennyvízelvezetési és -tisztítási tevékenységnek a zavartalan és magas színvonalú ellátása mellett a munkatársak egészségügyi és egzisztenciális biztonsága, a belső kommunikáció és az ügyfelek tájékoztatása is fontos szerephez jutott. Mindeközben jelentős átalakuláson ment keresztül a vállalati kultúra, melyben az eddigiekhez képest felértékelődtek a munkavégzést, munkairányítást és kollégák közötti kapcsolattartást támogató informatikai megoldások.

A webinárium sikerét bizonyítja az egyórás esemény záró akkordjaként nagy számban érkezett kérdés és információkérés.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.