OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 8. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 30., csütörtök 08:05

Friss vízzel a sikeres érettségiért
    Budapest, 2020. április 30., csütörtök (OTS) - Csapvízfogyasztás biztonságosan a nagy megmérettetéskor is

    Nekünk, akik a nap 24 órájában azért dolgozunk, hogy tiszta, egészséges ivóvizet szállítsunk az otthonokba és intézményekbe, meggyőződésünk, hogy a szellemi teljesítőképesség is jelentősen fokozható elegendő mennyiségű csapvíz fogyasztásával.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a veszélyhelyzet miatt több mint egy hónapja elárvultak az iskolaépületek és velük a belső vízhálózatok is. A Fővárosi Vízművek változatlanul friss vízzel látja el az intézményeket, de nagyon fontos, hogy a március 16. óta használaton kívüli, épületen belüli vezetékrendszerben nagy valószínűséggel  pangó víz keletkezett, amely a csapok megnyitásakor kezdetben lerakódásokat moshat ki és kellemetlen ízű lehet.

Néhány perces kifolyatás után, amikor a vizet már fogyasztáshoz kellemesen hidegnek érezzük, bátran ihat mindenki a vízből, amely az érettségi esetében sem minősül tiltott doppingszernek.

Sikeres és biztonságos vizsgázást kívánunk minden érettségizőnek!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.