OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 4., hétfő 11:50

Mától újra nyithatnak a fogászatok!
    Budapest, 2020. május 4., hétfő (OTS) - Minden pácienst potenciális fertőző betegnek kell tekinteni.

    Március közepétől csak a sürgős ellátást igénylő beavatkozásokat engedélyezték a fogászatok számára. Május 4-től a Kormány feloldott, illetve enyhített több korábbi szigorító intézkedést, többek között a magánegészségügyre vonatkozó korlátozásokat.

A fogászati szigorítások enyhítése közel 6000 fogorvost, 3000 fogtechnikust és mintegy 10.000 kiszolgáló munkatársat, köztük asszisztenseket érint. Nem beszélve arról a néhány millió páciensről, akik a szolgáltatásokat nem tudták eddig igénybe venni.

A cikkben érintett kérdések többek között:
     -    Mit ír elő a Kormányrendelet? És ilyen konkrét intézkedéseket hoznak a fertőzések elkerülése érdekében a fogászatok tekintetében?
     -    A korlátozások feloldása az egész országra vonatkozik?
     -    Fel vannak készülve a fogászatok arra, hogy a pácienseket újra fogadják?
     -    Biztonságosak lesznek ezek a fogászati kezelések?
     -    Milyen forgalomra számítanak a nyitást követően?

A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: https://fixfogsorsales.hu/ujra-kinyithatnak-a-fogaszatok/

A cikk szabadon felhasználható, közölhető "Dr. Szabó László a Fixfogsor Rendelők igazgatója" megjelölésével.

SAJTÓKAPCSOLAT:
Danics Zoltán,
Mobil: +36-30-978-88-07,
Mail: zdanics1974@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.