OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 6., szerda 11:20

Idén intézmények és magánszemélyek is pályázhatnak könyvtámogatásra a TINTA Könyvkiadónál
    Budapest, 2020. május 6., szerda (OTS) - A TINTA Könyvkiadó, mint a legnagyobb magyar szótárkiadó 3,5 millió Ft-os keretösszeggel kiírta a Kazinczy Ferenc könyvpályázatot intézmények, és idén először magánszemélyek részére is. A pályázat célja a közkönyvtárak és a családi könyvtárak bővítése, ellátása új, korszerű könyvekkel.

    A kiíró kötelezettséget vállal, hogy a pályázatba bevont 29 szótár, nyelvkönyv és kézikönyv közül a pályázók által megpályázott könyvek teljes árának felét támogatásként átvállalja.
A Kazinczy Ferenc könyvpályázatra 2020. május 4-től 2020. június 5-ig folyamatosan nyújtható be pályázat.
A pályázaton induló intézmény, ill. magánszemély a pályázat kiírásában szereplő könyvek közül a pályázati adatlapon megpályázhatja az 50%-os pályázati áron beszerezni kívánt kiadványokat.
Egy pályázó 10.000 Ft és 200.000 Ft közötti pályázati támogatást igényelhet.

A pályázati adatlap és a felhívás letölthető innen:
http://www.tintakiado.hu
Információ, tel.: (1) 371 05 01

Kiss Gábor
igazgató-főszerkesztő
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.