OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 14., csütörtök 09:15

Hol segíthetünk a járvány alatt az időseknek adónk 1%-ával?
    Budapest, 2020. május 14., csütörtök (OTS) - A koronavírus-járvány sajnos az idős lakosságot különösen súlyosan érintette, így jelen helyzetben kiemelten fontos, hogy figyeljünk rájuk.

    A közelgő májusi adóbevallás során emiatt érdemes megfontolnunk, hogy adónk 1%-ával hogyan tudjuk segíteni és támogatni az időseket.

A Nyugdíj Másképpen szakmai műhelye e célból egy több mint 30 ezres listából összegyűjtötte a 2019-ben kiutalt támogatási összegek alapján azt a 60 legnépszerűbb idősgondozással foglalkozó civil szervezetet, akik idén is segítséget várnak és ahova lehet adományozni az adó 1%-át.

Az időseket segítő szervezetek a fővárosra vonatkozóan és megyénként is csoportosításra kerültek, így mindenki számára könnyen megtalálható a hozzá legközelebbi. E civil kedvezményezettek nevei, adószámai, valamint a több mint 500 szervezetet magába foglaló teljes, országos lista is elérhető az alábbi oldalon:
https://nyugdijmaskeppen.hu/idosgondozas-kedvezmenyezettek

Az adónk 1%-áról szóló döntést 2020. május 20-áig hozhatjuk meg, háromféle módon: az adóbevallásunk során, az ügyfélkapun keresztül, vagy a 19EGYSZA nevű formanyomtatvány kitöltésével.

Adónk 1%-ával az időseket segítő szervezeteket támogatva számos szépkorú mindennapjait könnyíthetjük meg, különösen ebben a kiemelkedően nehéz helyzetben, ahol akár az életüket is megmenthetik ezek a felajánlások.

Sajtókapcsolat:
info@nyugdijmaskeppen.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.