OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. június 22., hétfő 08:23

Újraindítja a fogyasztásmérők leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ, az E.ON csoport tagja
    Budapest, 2020. június 22., hétfő (OTS) - Az ügyfelek és a munkatársak biztonságának megóvása mellett kezdik meg a leolvasásokat - A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban az energiavállalat megkezdi az áram fogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő óvintézkedések mellett. Az E.ON csoport tagja, az ELMŰ-ÉMÁSZ munkatársai azokat az ügyfeleket keresik fel, akiknél az éves óraleolvasás éppen esedékes. A vállalat a leolvasások során, ahogyan eddig is, fokozottan ügyel ügyfelei, munkatársai és hozzátartozóik egészségének megóvására.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ, az E.ON csoport tagja az az elmúlt hónapokban mindent elkövetett annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és a biztonságos energiaellátás biztosítása mellett fokozottan ügyelt ügyfelei, partnerei, munkatársai és azok hozzátartozóinak egészségére. Egyik óvintézkedéseként a vállalat március 19-től ideiglenesen felfüggesztette az áram fogyasztásmérők személyes leolvasását.

Azok az ügyfelek, akiknél ebben az időszakban esedékes volt az éves elszámolás, az árammérő óraállását a cég digitális csatornáin, azaz az online ügyfélszolgálaton, az EnergiApp mobilalkalmazásában vagy telefonon maguk adhatták meg. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján az ügyfelek teljes megértéssel, nyitottsággal fogadták az egyszerű és kényelmes digitális megoldásokat, használatukkal is elősegítve a saját és az ELMŰ-ÉMÁSZ munkatársai egészségének megóvását. Ezért a támogatásért az ELMŰ-ÉMÁSZ minden kollégája nevében köszönetét fejezi ki!

A járványveszély enyhülését követő kormányzati intézkedésekkel összhangban az ELMŰ-ÉMÁSZ, az E.ON csoport tagja június 22-től újraindítja a személyes mérőóra leolvasást. Az ügyfelek éves elszámoló számlája az éves személyes leolvasások alapján készül, az ügyfelek és a vállalat közös érdeke, hogy a pontos adat rendelkezésre álljon.

Az éves árammérő-leolvasásokat az ÉMÁSZ területén június 25-től, az ELMŰ területén július 2-től azoknál kezdik meg, akiknél a leolvasás éppen aktuális. Az érintett ügyfeleknek nincs teendőjük, a tervezett leolvasás dátumát az energiaszámlájukon ellenőrizhetik.

Önkéntes vagy hatósági karanténban lévő ügyfeleknél az ELMŰ-ÉMÁSZ munkatársai továbbra sem olvassák le az óraállásokat. Ahol nincs kockázata a mérőórák személyes leolvasásának, az ELMŰ-ÉMÁSZ munkatársai minden biztonsági előírást betartva, maszkban, védőkesztyűben, fertőtlenítővel felszerelkezve, a 1,5 méteres védőtávolságot betartva végzik el a feladatot.

Budapest, 2020. június 22.

Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.