2024. március 28. csütörtök

2020. július 2., csütörtök 12:17

A Ceevo kiküszöbölte a nemzetközi fizetések terén Európában fennálló hiányosságokat (1. rész)
    Valletta, Málta, 2020. július 2., csütörtök (APA/OTS) - Media OutReach ˙(http://www.media-outreach.com/) - Az új Ceevo termék az európai kereskedők számára könnyen hozzáférhető, egyszerűsített fizetési megoldásokat, valamint a határokon túli értékesítés terén a vállalat birtokában lévő globális szintű szakértelmen alapuló támogatást is biztosít - A Ceevo ma bejelentette, hogy a vállalat egy új, automatizált beléptetést (AOB) és a fizetések feldolgozását biztosító fizetési kaput (payment gateway) kínál szerte Európában a helyi kereskedők számára, amely rendkívül gyors és egyszerű plug-and-play (automatikus hardverfelismerést és -konfigurálást biztosító) megoldás a fizetések lebonyolítására. Honlapunkon (www.ceevo.com) részletesen tájékozódhat arról, hogyan tudjuk segíteni a helyi kereskedőket a határokon túli folyamatosan bővülő e-kereskedelmi lehetőségek kiaknázásában.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A vállalat nemzetközi jelenlétének és pénzügyi és technológiai szakértelmének köszönhetően a Ceevo az összetett nemzetközi fizetési folyamatok minden lépését és aspektusát képes kezelni, ideértve a biztonságot, a szabályozó hatósági előírásokat valamin a fizetési opciók széles skáláját, levéve ezzel a fizetések bonyolításával kapcsolatos terheket a kereskedők válláról, és így lehetővé téve azt, hogy üzleti tevékenységük fejlesztésére és bővítésére összpontosíthassák erőfeszítéseiket.

A határokon túli e-kereskedelem során a fizetésekkel kapcsolatosan felmerülő kihívások Kelet-Európában
Bár Kelet-Európa a kontinens egyik leggyorsabban növekedő e-kereskedelmi piaca, mely évente 10,3%-kal bővül, a régióban tevékenykedő kereskedők szolgáltatásokkal való ellátottsága terén számos hiányosság tapasztalható: a nemzetközi szolgáltatók közül még jónéhányan nem vették célba a régiót, a helyi/nemzeti piaci szereplők pedig nem képesek a megfelelő megoldásokkal és szolgáltatásokkal ellátni a nemzetközi értékesítési ambíciókkal rendelkező üzleti vállalkozásokat.

A Ceevo megoldásai kifejezetten úgy kerülnek kifejlesztésre, hogy megfeleljenek az európai unióbeli és nemzetközi ügyfeleik számára különféle online fizetési lehetőségeket biztosítani kívánó kereskedők igényeinek. Bár a Ceevo terméke minden európai kereskedő rendelkezésére áll, a Ceevo úgy véli, hogy a kelet-európai kereskedők helyzete a szolgáltatásokkal való ellátottság terén az átlagosnál kedvezőtlenebb, és ezért a cég által kínált megoldás hiánypótlást jelenthet ezeknek a hazai piacukon túl is terjeszkedni kívánó, határokon túli piacokat megcélzó kereskedőknek a számára.

A Ceevo által egy, a kelet-európai online kiskereskedők körében a közelmúltban végzett felmérés rámutatott, hogy a kis online üzleti vállalkozások számára a két legfőbb gond a fizetések biztonságossága (42%) és a cash flow kezelése (21%), a nem elfogadott fizetési módozatok pedig a fizetéskor felmerülő leggyakoribb problémaként (30%) kerültek említésre.

Ugyanakkor a megkérdezett online kiskereskedők 32,5%-a nyilatkozott úgy, hogy eladásaik főként különféle csatornákon és olyan piactereken keresztül valósulnak meg, mint az Amazon és az eBay. E vállalkozások számára a három legnagyobb problémát jelentő feladat a határokon túli fizetésekkel kapcsolatban a következő volt: a valuták és a fizetési folyamatok, illetve ezek valós idejű összehangolása az átváltási árfolyamokkal (25%), az ügyféltámogatás és ügyfélszolgálat (24,17%), valamint a más országokból származó fizetések egyeztetése/könyvelése (23%). A válaszadók azt is megemlítették, hogy a digitális fizetések integrálása, a gyorsan fejlődő fogyasztói trendekhez való alkalmazkodás képviselte kihívások és a rendkívül összetett EU szabályozás akadályt jelent a külföldi piacokon való megjelenési és térnyerési lehetőségek feltárása szempontjából. A Ceevo automatizált belépést és fizetési kaput biztosító megoldása a legmodernebb technológiai eszközöket alkalmazza e problémák kiküszöbölése céljára, és zökkenőmentes beilleszkedési lehetőséget biztosít a kereskedők számára a digitális gazdaságba.

Philip Meyer, a Ceevo Csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Számos kisebb méretű online kiskereskedő cég számára nem adott a lehetőség áruik és szolgáltatásaik nemzetközi értékesítésére, és ha esetleges ügyfeleik online fizetéseit nem képesek fogadni, nem tudják biztosítani vállalkozásuk növekedését. A kisvállalkozások számára gyakran a fizetési technológia jelenti a legfontosabb megoldandó problémát, és így erőfeszítéseiket nem képesek üzleti tevékenységük fejlesztésére összpontosítani. Úgy gondoltuk, ezt az akadályt fontos lenne elhárítani egy olyan felhasználóbarát megoldás biztosításával, amely számos különféle nyelven áll rendelkezésre és alkalmas a kereskedők fizetési rendszereibe való gyors integrálásra."

A Ceevo lehetőséget kínál az üzleti vállalkozások számára, hogy szinte bárhonnan, bármilyen típusú fizetést elfogadhassanak
A Ceevo fizetési megoldásait úgy alakította ki, hogy azok támogatást nyújtsanak ezeknek a vállalkozásoknak az előttük álló kihívások leküzdésében. A Ceevo terméke gyors és automatizált beléptetést biztosít a szabályozásoknak való megfelelés megkívánta addicionális adminisztráció és költségek nélkül, önkiszolgáló módon igénybe vehető támogatást nyújt (melybe beletartozik a kötelező dokumentáció), továbbá rendelkezik egy ügyféltámogató modullal is, amely segíti a kereskedőket a fizetési problémákkal kapcsolatos hibaelhárításban. A Ceevo megoldása ugyanakkor egy olyan intuitív kezelőfelülettel (ún. "műszerfallal") rendelkezik, amely megkönnyíti a többcsatornás értékesítés kezelését, és így az azt alkalmazó vállalkozások igen gyorsan elindíthatják határokon túli üzleti tevékenységüket. (folyt.)

2020. július 2., csütörtök 12:17

A Ceevo kiküszöbölte a nemzetközi fizetések terén Európában fennálló hiányosságokat (2. rész)
    Valletta, Málta , 2020. július 2., csütörtök (APA/OTS) -

Philip Meyer hozzátette: "A Ceevo fizetési megoldásaival olyan eszközöket szeretnénk adni a kereskedők kezébe, melyek segítségével összes potenciális vevőjüket kiszolgálhatják mind az EU piacain, mind azokon kívül. Zászlóvivő szerepet szeretnénk betölteni a kisvállalkozások számára, és lehetőséget adni számukra arra, hogy szolgáltatásaink igénybevétele révén a fizetések bonyolult világában való eligazodás helyett a növekedést szolgáló feladatokra összpontosíthassanak. Termékeink és szolgáltatásaink megkönnyítik ügyfeleink számára a fizetések befogadását, érkezzenek azok bárkitől, bármilyen valutában, bárhonnan a világról, és szükségtelenné teszik számukra az ezzel járó jogi vagy technikai kérdések saját erőből való megoldását. Nagy várakozással nézünk a minél többféle kereskedővel való együttműködés elé, és alig várjuk, hogy támogathassuk a vállalkozások következő generációját, amelyek az európai és a világgazdaság növekedésének motorjaként fognak funkcionálni."

A Ceevo a korábban Net1's International Payments Csoport néven működő Ceevo Csoport által elindított vállalat, amelybe beletartozik a Transact24 vállalatcsoport és a MasterPayment. A Ceevo Coport a nemzetközi fizetési szolgáltatások piacának egyik vezető szolgáltatója, amelynek szolgáltatásai közé tartozik a fizetésfeldolgozás, a hitel és betéti (debit) kártyák kiszolgálása, ügyletbiztonsági és szabályozási megfelelési szolgáltatások nyújtása. A Ceevo Csoport egy NASDAQ-on jegyzett nemzetközi pénzügyi technológiai szolgáltató, a Net1 UEPS Technologies Inc (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1) leányvállalata.

Amit a Ceevoról tudni kell…
A Ceevo Csoport olyan nemzetközi fizetési szolgáltatási megoldásokat kínál, amelyek használatával a vállalkozások szinte bármilyen típusú fizetést el tudnak fogadni bárhonnan a világról.

A Ceevo Csoportba a következő vállalatok tartoznak (amelyek együttesen képezik a "Ceevo" márkát): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC; valamint a Masterpayment GmbH és annak leányvállalatai (Summit Payment Services AG and Masterpayment Limited). A Ceevo Financial Services (Malta) Limited (regisztrációs szám: C36102 ) működését engedélyező és szabályozó hatóság a Máltai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóság (Malta Financial Services Authority [MFSA]), a Transact24 (UK) Limited működését engedélyező és szabályozó hatóság pedig az Egyesült Királyság Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Hatósága (Financial Conduct Authority [FCA]) (regisztrációs hivatkozási szám: 900538). A Ceevo számára technológiai és szakmai támogatást biztosít anyavállalata, a Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). További információkért látogasson el a Ceevo honlapjára: www.ceevo.com!

További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba a Hoffman Agency-vel (acc - https://www.hoffman.com/)!
Alessandra Tinio
E: atinio@hoffman.com