OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 23., szerda 14:10

Napelemes autóbeálló nyílt meg az e-autósok számára Miskolctapolcán
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OTS) - 2020. szeptember 22-én Veres Pál, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere és Irlanda Boglárka, az ELMŰ-ÉMÁSZ igazgatósági megbízottja megnyitotta az e-autósok részére Miskolctapolcán telepített napelemes autóbeállót.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ, az E.ON csoport tagja az első közterületi töltőjének telepítése óta széles körű tapasztalatokat gyűjtött nem csak töltőinfrastruktúra telepítése, üzemeltetése és értékesítése, hanem e-autó flotta és IT háttér üzemeltetése terén is.

Az ÉMÁSZ Miskolc városának hosszú távú partnere az e-mobilitás fejlesztésében is. 2012-ben helyezte üzembe Miskolcon az első elektromosautó-töltőt.

2019. május 21-én, az ÉMÁSZ fennállásának 125. évfordulója alkalmából tartott miskolci ünnepségen jelentette be az ÉMÁSZ, hogy jövőorientált projektként létre kíván hozni Miskolcon egy napenergiával működtetett autóbeállót, kiegészítve további elektromosautó-töltőkkel.

A projekt megvalósítása 2019-ben kezdődött, az önkormányzat és a hatóságok szoros együttműködésében és kiemelt támogatásával. Az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. által megvalósított napelemes autóbeálló megnyitásával további lépést tettünk Miskolc városával közösen az elektromosautó-töltők hálózatának bővítése érdekében.

A Bluetop OPTI A1 7,5 típusú napelemes autóbeálló, ún. carport, a miskolctapolcai ingyenes nagy parkolóban került telepítésre. A létesítmény egyszerre 3 személygépjárművet tud befogadni, az e-autó töltők a bal és jobb oldali lábakon kerültek elhelyezésre. A carport tetején 21 napelempanel összesen 6,3 kWp teljesítménnyel biztosítja a zöld energiát a töltők és a beépített LED világítás számára.

A professzionális fedett töltőállomás kiépítésével Miskolctapolca egy újabb exkluzív szolgáltatást biztosít az ország bármely pontjáról elektromos meghajtású autóval érkező látogatók számára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.