OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 24., csütörtök 13:30

Az önjáró UVD robotok meghódították a globális utazási ágazatot is
    Odense, Dánia, 2020. szeptember 24., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az önjáró, fertőtlenítő robotok segítik az utazási ágazat talpraállását: a szállóvendégeknek és az utasoknak többé nem kell a fertőzés miatt aggódniuk, mivel a repülőterek, szállodák és vasutak az UVD robotok alkalmazásával gondoskodhatnak a vendégek és az utasok biztonságáról - Az Amerikai Egyesült Államok Utazási Szövetsége (U.S. Travel Association) által a Tourism Economics adatainak felhasználásával készített legutóbbi előrejelzés szerint az utazási ágazatban világviszonylatban mintegy 505 milliárd USA dollárnyi veszteség várható 2020 végéig. Az előrejelzés kapcsán az UVD Robots beszámolt arról, hogy önjáró, fertőtlenítő robotját egyre szélesebb körben alkalmazzák világszerte a szállodák, vasutak és repülőterek, mivel az UVD Robots számos fertőtlenítésre, azaz a különféle felületeken található, illetve a levegőben lebegő vírusok és baktériumok elpusztítására szolgáló alkalmazást magában foglaló, UV-C fényt használó, mobil, teljesen önálló robotja teljes körű infekciókontrollt és hatékony megelőzést kínáló megoldás.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005177/en/

"Manapság a vendéglátóipar számára az utazók fokozott védelmének biztosítása mellett az is kulcsfontosságú kérdés, hogy hogyan oszlathatják el az utazók aggodalmait, és hogyan biztosíthatják őket arról, hogy mindent megtesznek a vendégek biztonságának és egészségének védelme érdekében a bejelentkezéstől kezdve a szálloda elhagyásáig tartó teljes időtartamban" - magyarázta Trish Berry, a YOTEL Boston vezérigazgatója. A YOTEL #SmartStay elnevezésű biztonsági programjának kiterjesztéseként bevetettük az UVD Robots robotját is, amelynek a "Vi-YO-Let" nevet adtuk. Vi-YO-Let használata révén minden eddiginél hatékonyabban tudjuk fertőtleníteni azokat a nyilvános helyiségeket, ahol a legtöbb vendég megfordul, illetve a YOTEL Boston különféle szobáit."

"Az utasok és vendégek visszacsábításán dolgozó utazási ágazat és vendéglátóipar mindent megtesz annak érdekében, hogy a fogyasztók bizalmának elnyerése céljából megfeleljen a biztonsággal és tisztasággal kapcsolatos új, magasabb szintű elvárásoknak" - fejtette ki Per Juul Nielsen, az UVD Robots ügyvezető igazgatója. "Mivel UVD robotjaink egyszerű, biztonságos és hatékony megoldást kínálnak erre a problémára, egyre több olyan szálloda, repülőtér, vasúttársaság és egyéb szervezet fordul hozzánk, amelyek alkalmazni szeretnék létesítményeikben kórházi szintű fertőtlenítést biztosító megoldásainkat. Mondanom sem kell, hogy nagy örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk az utazási és vendéglátó ágazat talpraállásához."

Termékeinket többek közt az alábbi szervezetek alkalmazzák:
     - A YOTEL Boston bejelentette, hogy egyes szobáit a vendégek távozását követően az UVD robottechnológia alkalmazásával fertőtleníti, továbbá ezt a technológiát használja a nagy forgalmú nyilvános helyiségek nyitvatartási időn kívüli fertőtlenítésére is.
     - A Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport UVD robotokat alkalmaz a konferenciatermek és nyilvános területek fertőtlenítésére.
     - A Gerald R. Ford Nemzetközi Repülőtéren (GRR) UVD robotok fertőtlenítik a nyitvatartási időn kívül a mosdókat, poggyászkiadó területeket, az utasokat kiszolgáló bejelentkezési pultokat és az Amerikai Egyesült Államok Közlekedésbiztonsági Hivatalának (TSA) területeit.
     - A londoni Heathrow repülőtéren már több hónapja dolgoznak UVD robotok.
     - Londonban a St. Pancras nemzetközi vasútállomás UVD robotok segítségével fertőtleníti az állomáson működő mosdókat.

Az utazási ágazatban több további projekt is folyamatban van Közel-Keleten, ideértve a katari Hamad Nemzetközi Repülőtéren folyó projektet.

Amit az UVD Robots-ról és a Blue Ocean Robotics-ról tudni kell…

Az UVD Robots a professzionális kiszolgáló robotok fejlesztése terén az egyik vezető vállalatcsoportnak számító Blue Ocean Robotics leányvállalata. A Blue Ocean Robotics további leányvállalatai közé tartozik a GoBe Robots, a PTR Robots és a Mink Robots. A Blue Ocean Robotics székhelye az Európa robotikai központjának számító dániai városban, Odense-ben található.

A sajtóanyagok ide kattintva tölthetők le. https://support.google.com/drive/answer/6283888?p=unsupported_browser&visit_id=637365433019992323-22

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005177/en/

Kapcsolat:

Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
mc@blue-ocean-robotics.com
+45 71-99-56-06

Forrás: UVD Robots

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.