OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2020. október 7., szerda 08:14

Higiénés szokások: A digitális adatok és a vonzó dizájn támogatja a kórokozók elleni küzdelmet/A Hagleitner célja a fertőtlenítés és a kézmosás népszerűsítése (1. rész)
    Zell am See (Ausztria), 2020. október 7., szerda (APA/OTS) - Egy technológiai ugrás segíthet a higiénés szokások megváltoztatásában; a Hagleitner szerint különösen a nyilvános létesítmények, intézmények és az ipar szereplői számára van szükség a biztonságra. 2020. október 7-én az ausztriai vállalat piacra dobta új higiéniai adagoló készülékeit. A készülékek nem csupán fertőtlenítőszer-, kozmetikai szerek- és WC papír adagolására alkalmasak, hanem okostelefonról hozzáférhető digitális felhasználói adatokkal is szolgálnak. Az adagolófajtánként 1000-féle dizájn vonzóbbá fogja tenni a higiéniát az emberek számára.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201007_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201007_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201007_003.jpg

A higiénia dokumentálása

"A megfelelő higiéniához tudatosság szükséges" - magyarázta Hans Georg Hagleitner, a vállalkozás tulajdonosa és vezérigazgatója. "Az, hogy észreveszünk egy higiéniai termékek adagolására szolgáló készüléket, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy használni is fogjuk. Továbbá a tényleges körülmények is számítanak. Tételezzük fel, hogy egy üzletnek két bejárata van, és mindkét bejáratot egyformán gyakran használják. Azonban míg az egyik bejáraton az üzletbe belépő emberek gyakran fertőtlenítik a kezüket, a másik bejáratot igénybe vevők kevésbé. Ennek számos különböző oka lehet: előfordulhat, hogy a fertőtlenítő adagoló üres vagy nincs áram alatt; illetve egész egyszerűen az, hogy nem túlságosan jól látható helyen van. A tényleges okok megállapítását elősegítheti a készülék használatára vonatkozó információk ismerete és a számadatok digitális elemzése, melyek alapján érdemi következtetéseket lehet levonni. Ugyanakkor az adagoló biztosítja a higiénés intézkedések dokumentálását is, ami minden bizonnyal hasznos egy hivatalos ellenőrzés során."

Az új adagolók nem csak fertőtlenítő- vagy kozmetikai szereket, hanem adatokat is biztosítanak

2020. október 7-től nyolc különböző fajtájú adagoló biztosít majd felhasználói adatokat, többek közt a töltet fogyásáról, a készülék töltöttségi szintjéről és energiahasználatáról (energiaellátottság állapotáról). A különböző készülékek kézfertőtlenítő-, WC-ülőke fertőtlenítő-, WC-papír-, WC-papír nedvesítésére szolgáló hab-, habszappan-, bőrvédő krém- és levegőillatosító adagolására szolgálnak. A papír kéztörlő adagolására szolgáló nyolcadik készülékfajta már 2019-ben piaci forgalomba került. (https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20191018_OTS0006/die-toilette-wird-hybrid)

Társadalmi elfogadottság

"Nem volt egyszerű elfogadtatni az emberekkel a higiénia és a fertőtlenítés szükségességét; és még mindig van helye a fejlődésnek" - nyilatkozta a vállalkozás tulajdonosa. "A higiénia célja az egészség megőrzése, és e cél elérését megkönnyítheti, ha a higiéniai célt szolgáló készülékek szépek és felkeltik az érdeklődést. Az 1000-féle dizájn változatos külsőt biztosít új adagolóinknak, így mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt; csakúgy, ahogyan a működtetésre szolgáló energiaforrást is. A professzionális higiéniai termékek piacán ezidáig nem voltak elérhetőek akkumulátoros adagolók, így a Hagleitner termékei teljesen új termékkategóriát képviselnek. Emiatt az akkumulátorra kiemelt figyelmet fordítottunk: nem pusztán a fenntarthatóság szempontjából, hanem mert biztosítani akartuk azt a hálózati áramforrástól független működtetési lehetőséget, amelyet a vevők igényelnek."

A készülék működtethető adapterről, akkumulátorról vagy ún. "Energybox" segítségével

A Hagleitner új termékcsaládja a Xibu hybrid nevet viseli. Az elnevezésben szereplő "hibrid" szó arra utal, hogy a készülékek egyaránt képesek higiéniai termékek- és adatok biztosítására. Az adagolók háromféle áramforrásról működtethetők: hálózatról, akkumulátorról vagy egy ún. "Energybox" (speciális, nagy teljesítményű akkumulátor) segítségével. Az utóbbi eszköz elektromos energiát termel azzal a céllal, hogy ellássa az adagolót a működéshez szükséges elektromos energiával. Amikor az "Energybox" eléri hasznos élettartama végét, a Hagleitner visszaveszi és újrahasznosítja.

1000-féle dizájn

Az új adagolók számos különféle külső dizájnnal rendelhetők. Fedőlapjuk két színben áll rendelkezésre: fekete és fehér. Az oldalpanelek kinézete is variálható: az 1000-féle variációt 200 egyszínű oldallap és 800 mintás oldallap teszi lehetővé. Saját online konfigurátor mutatja meg, mi minden lehetséges: www.xibudesigner.com (2020. október 15-től magyarul is rendelkezésre áll).
(folyt.)



2020. október 7., szerda 08:15

Higiénés szokások: A digitális adatok és a vonzó dizájn támogatja a kórokozók elleni küzdelmet/A Hagleitner célja a fertőtlenítés és a kézmosás népszerűsítése (2. rész)
    Zell am See (Ausztria), 2020. október 7., szerda (APA/OTS) -

    Amit a Hagleitner csoportról tudni kell…

A Hagleitner magas minőségű higiéniai termékeket fejleszt és gyárt: tisztító- és fertőtlenítőszereket, kozmetikai szereket - valamint hozzájuk tartozó adagolókészülékeket. A termékek Zell am See-ben (Ausztria) készülnek, ahol a Hagleitner a kutatási, fejlesztési és gyártási tevékenységeket végzi - a csoport egyéb helyszíneken működő többi kirendeltsége elosztóközpont funkciót tölt be. A Hagleitner 27 kirendeltséget működtet tizenkét országban - többek közt Magyarországon is. Az 1240 alkalmazottat foglalkoztató Hagleitner B2B (vállalati ügyfeleket célzó) és B2C (magánszemélyeket célzó) értékesítést egyaránt végez.
A Buls vállalat a Hagleitner ipari célú épülettakarító-eszközökre szakosodott leányvállalata, amely négy Buls kirendeltséget működtet Ausztriában, és 49 alkalmazottat foglalkoztat.
A 2019 áprilisa és 2020 márciusa közti időszakban (pénzügyi év) a Hagleitner csoport árbevétele összesen 136,5 millió euró volt, amelyből az export 47,2 százalékkal részesedett.

A Család

Az 1971-ben alapított Hagleitner Hygiene családi vállalkozás. Hans Georg Hagleitner 1988-ban vette át édesapjától az üzlet irányítását, és azóta is ő vezeti a cégcsoportot. 2020-ban lányai, Katharina és Stefanie kulcsfontosságú pozíciókba kerültek a vállalatnál: Katharina az olaszországi értékesítést irányítja, Stefanie pedig a termékportfólióért felel.

Kapcsolat:
Hagleitner Hygiene International GmbH
Sajtóiroda:
press@hagleitner.com
www.hagleitner.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.