OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 8., csütörtök 12:28

A "Guardians of the Gulf" című film októberben, a LA Femme Nemzetközi Filmfesztiválon kerül először bemutatásra (1. rész)
    Dallas, 2020. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) - A női producer és rendező által készített dokumentumfilm a Mexikói-öböl kincseit és erejét mutatja be a természeti környezet globális válságának fényében - )- A Mexikói-öböl és az azt minden erejükkel megóvni igyekvő természetvédők közti viharos kapcsolatot bemutató, "Guardians of the Gulf" (Az öböl őrei) címet viselő, tényfeltáró dokumentumfilm premierjére az október 15-e és 18-a közt megrendezésre kerülő, teljes mértékben online LA Femme Nemzetközi Filmfesztiválon (LA Femme International Film Festival) kerül sor. A Mary Kay Inc., amely a film vezető producere volt, és a The Nature Conservancy-val együttműködő Media One munkatársai ellátogattak Texas, Alabama és Mexikó partjaira, hogy bemutathassanak olyan, a Mexikói-öböl természeti környezetének megóvásával kapcsolatos történeteket, amelyek a nagyközönség előtt többnyire rejtve maradnak.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005109/en/

A kizárólag nőkből álló csapat által forgatott, rendezett és gyártott "Guardians of the Gulf" (Az öböl őrei) című dokumentumfilm globális premierjére október 16-án, csendes-óceáni idő szerint du. 5:00 órakor kerül sor. Közvetlenül a bemutató után következik egy "Kérdezz - felelek" rendezvény a film készítőinek és főszereplőinek részvételével.

"Guardians of the Gulf" - szinopszis:
A Mexikói-öböl területén nem szokatlanok az olyan természeti katasztrófák, mint a hurrikánok, a túlhalászat, a mezőgazdasági területekről származó folyékony szennyezőanyagok okozta krízishelyzetek és az olajkiömlések. Ennek ellenére az öböl továbbra is a Föld egyik leggazdagabb élővilággal rendelkező területe: több mint 15 000 különféle faj él itt. Ez a rugalmasság azonban folyamatosan gyengül. Mint minden kapcsolatban, itt sem lehet a végtelenségig visszaélni az egyik fél bőkezűségével - nem lehet mindig csak elvenni, hanem időnként cserében adni is kell azért, amit kapunk.

A "Guardians of the Gulf" című dokumentumfilmben a Mexikói-öböl "gondozói" mesélnek az öböl bőkezűségéről és erejéről. Ezek a természetvédők, halászok, utazásszervezők, szakácsok és diákmozgalmi vezetők arra törekszenek, hogy javítsák a fenntarthatóságot a munkájuk során és a közösségeikben. Hisznek abban, hogy ha nem hátrálunk meg a feladatok elől, képesek vagyunk változást elérni. És ha sikerül változást elérni, akkor van remény arra, hogy továbbra is élhessünk az öböl adta természeti kincsekkel.

További információk a következő internetes címen állnak rendelkezésre: https://www.guardiansofthegulf.com.

A LA Femme Nemzetközi Filmfesztivál a világ női producereit, íróit és rendezőit támogató, sikereiket elismerő és a tartalomkészítést segítő, vezető filmfesztivál. A nagy filmgyártó cégektől való függetlenséget prioritásként kezelő fesztivál ez idáig több mint 1 000 művész pályafutását támogatta, és továbbra is számos oktató szemináriumot és hálózatépítést szolgáló rendezvényt kínál a művészeknek.

A film készítésében közreműködők a következők:
Cait Martin Newnham - rendező
Ulla Laidlaw - rendező
Aine Corby - producer
Jenny Williams - producer
Gayle Ye - operatőr
Mary Kay - vezető producer

Idézetek:
"A víz mindenütt jelen van - így a vízzel kapcsolatos problémák mindenre kihatnak. A víz életünk minden területén fontos szerepet játszik - példaként elég csak a Mexikói-öbölre gondolni. Vannak olyanok, akik szerint hogy az öböl különböző részeinek egymásrautaltsága, egymástól való függése túl nagy kihívást képvisel, mi azonban inkább lehetőséget látunk ebben arra, hogy még több embert nyerjünk meg ügyünknek, miközben igyekszünk innovatív megoldásokat kidolgozni és megváltoztatni a világ legerősebb áramlású víztestje folyásának útját. Reméljük, hogy akik megnézik a "Guardians of the Gulf, filmet, rádöbbennek, hogy milyen fantasztikus kincs az öböl, és képet kapnak azoknak a fáradhatatlan természetvédőknek a közös erőfeszítéseiről, akik igyekeznek megóvni ezt a kincset a jövő generációk számára."
Laura Huffman, a The Nature Conservancy texasi szervezetének korábbi regionális igazgatója, a "Guardians of the Gulf" egyik szereplője

"A Mexikói-öböllel és annak közelmúltjával való ismerkedésünk során mélyen elkeserítettek minket az öblöt sújtó tragédiák és e tragédiák tovagyűrűző hatásai. De amikor közelebbről megismerkedtünk az öbölben élő fantasztikus emberekkel, rájöttünk, hogy az öböl története nem a reménytelenség története. Ezért a filmbeli történetekkel azt az erős és rugalmas ökoszisztémát akartuk bemutatni, amely érdemes arra, hogy mindent megtegyünk a megóvásáért, és ugyanakkor segíteni akartunk az ott élőknek, hogy ne veszítsék el a reményt."
Cait Martin Newnham, a "Guardians of the Gulf" rendezője

"A "Guardians of the Gulf" forgatása során menthetetlenül beleszerettünk a Mexikói-öbölbe. Ha emberi tulajdonságokkal kellene jellemezni, bőkezű, alkalmazkodó, erős nőként festenénk le. Az öböl élőhelyként és költözködési útvonalként szolgál több mint 15 000 faj számára, az ott élő embereknek pedig élelmet, jövedelmet és a természeti katasztrófák ellen védelmet ad. Igen sokak életére kihat, és a mostani helyzete jól szimbolizálja a globális éghajlati válságot."
Ulla Laidlaw, a "Guardians of the Gulf" rendezője
(folyt.)



2020. október 8., csütörtök 12:29

A "Guardians of the Gulf" című film októberben, a LA Femme Nemzetközi Filmfesztiválon kerül először bemutatásra (2. rész)
    Dallas, 2020. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    "Ennek a dokumentumfilmnek a legfontosabb üzenete a remény. A remény, hogy nem csak fenntartjuk úgy-ahogy a Mexikói-öblöt, hanem tehetünk is a kézzelfogható változások eléréséért. És ha van remény, akkor egyre több embert ösztönözhetünk cselekvésre, és egyre többet tehetünk a fenntarthatóságért. A csak nőkből álló csapat hihetetlen munkát végzett: tökéletesen sikerült visszaadniuk a filmben a Mexikói-öböl dinamizmusát. A dokumentumfilm lefesti az öböl megóvásáért küzdő embereket, és bizonyítja, hogy a változás nem elérhetetlen. Reméljük, hogy a "Guardians of the Gulf" felkelti az emberek érdeklődését, és arra fogja ösztönözni őket, hogy megpróbálják felderíteni, mit tehetnek saját környezetükben azért, hogy a globális fenntarthatóságot előrevigyék."
Julia Simon, a Mary Kay Inc. jogi és kommunikációs vezetője és a társadalmi fellépésért felelős vezető tisztviselője

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 56 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatási, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Amit a Media One Creative-ről tudni kell…

A Media One egy globális, kreatív alkotói és produkciós stúdió, amelynek fő tevékenysége kedvelt márkáinkkal kapcsolatos kereskedelmi célú tartalmak, dokumentumfilmek és különféle rövidebb, írott tartalmak (posztok közösségi oldalakon, blogok stb.) készítése. Büszkék vagyunk arra a teljes mértékben integrált kreatív és produkciós folyamatra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy autentikus történetek közlése révén összekapcsoljuk a márkákat célközönségükkel.

A kreatív tartalomkészítés, hanganyag- és videókészítés terén kiemelkedő szakértelemmel rendelkező alkalmazottjaink segítségével 2012 óta számos sikert értünk el a közönség cselekvésre való ösztönzése terén. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: mediaonecreative.ca.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005109/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.