OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 9., hétfő 11:57

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Jennifer Rade bejelentették, hogy megrendezésre kerül a digitális Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozó (1. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2020. november 9., hétfő (Business Wire/OTS) - A konferencián összegyűlnek a divatvilág és a szépségápolási ágazat vezetői, hogy véleményt cseréljenek a divatról, a szépségápolásról és a wellnessről. - A Glamhive bejelentette, hogy harmadik online konferenciájára november 14-én kerül sor. A Glamhive digitális Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozóján (Fall Style and Beauty Summit) összegyűlnek a divat- és szépségipar vezető szakemberei, kezdve Sarah Jessica Parker stílustanácsadójától Kim Kardashian hajszobrászáig. Az innovatív szakemberek a divat, a wellness és a szépségápolás témakörébe tartozó, illetve egyéb érdekes kérdéseket vitatnak meg. A rendezvény házigazdái Stephanie Sprangers és Jennifer Rade lesznek.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/

"Nagy izgalommal várom, hogy Stephanie-val együtt házigazdája legyek a Glamhive ÉLŐ Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozójának. Erre a rendezvényre a világ legcsodáltabb stílustanácsadóit, sminkmestereit, hajszobrászait, tervezőit és vállalkozóit hívtuk meg, hogy megoszthassunk velük mindent, amit eddig tanultunk-kezdve az indulási nehézségektől a különleges személyes stílus kialakítását szolgáló különféle tippekig és trükkökig" - nyilatkozta Jennifer Rade, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója és kosztümtervező. Jennifer ma az egyik legtöbbet foglalkoztatott stílustanácsadó. Ügyfelei közé tartoznak olyan A-listás sztárok, mint Angelina Jolie, Abbie Cornish, Cher és Jenna Fischer és számos világhírű zenész, köztük Lady A, Pink, Marilyn Manson, Dave Matthews, Amy Winehouse, Motley Crue és Tina Turner. Munkái számos neves magazinban és szaklapban szerepeltek, mint például a W, a Vanity Fair, a Marie Claire, a GQ, az Esquire és a Harper's Bazaar.

"A Glamhive küldetésének tekinti, hogy a személyes stílustanácsadást mindenki számára elérhetővé tegye mindenütt a világon, és digitális rendezvényeink jelentős mértékben hozzájárulnak e küldetésünk teljesítéséhez. Idén mindenki számára lehetővé tudtuk tenni, hogy legyen bárhol is, részt vehessen a rendezvényeinken, és így a divat és a szépségápolás iránt rajongók, vagy az ezekben a szektorokban dolgozók a szakma legjobbjaitól tanulhassanak" - magyarázta Stephanie Sprangers, a Glamhive alapítója. Sprangers az alapítója és egyben a vezérigazgatója is a Glamhive-nak, amely személyes, online stílustanácsadási szolgáltatásokat nyújt, és így mindenki számára hozzáférhetővé teszi -a közvetlenül Hollywoodból és az Instagramról toborzott - szakértő személyi stílustanácsadók és sminkmesterek tanácsait és szaktudását. A Glamhive olyan saját fejlesztésű szoftvert alkalmaz, amelynek segítségével a stílustanácsadók 100%-ban online stílustanácsadási szolgáltatást tudnak nyújtani, és ily módon az ügyfelek közvetlenül együtt dolgozhatnak egy stílustanácsadóval, legyenek a világ bármely részén.

Az egész napos rendezvényre jegyet váltó résztvevők tetszésük szerint kiválaszthatják a több mint 50 előadót felvonultató konferencia programjából, hogy a 22 tagozat közül melyek érdeklik őket. Az alábbiakban található azokból a témakörökből néhány, amelyekről a neves előadók beszélni fognak.

TÉMAKÖRÖK:
     -    Zoom Style: Having Great (and Comfortable) Style (Zoom stílus: Stílusos (és ugyanakkor kényelmes) öltözködés)
     -    The Making of a Fashion Stylist (Hogyan születik egy divattanácsadó?)
     -    Foundations First (Az alapokkal kezdjük)
     -    How Your Home Environment Impacts Your Mood and Reflects Your Style (Hogyan befolyásolja az otthoni környezet a hangulatunkat, és hogyan tükrözi a stílusunkat)
     -    How to Build the Wardrobe of Your Dreams (Hogyan állíthatjuk össze álmaink ruhatárát)
     -    360 Style -- The Interplay of Hair, Makeup, and Wardrobe (360 fokos stílus - A frizura, a smink és a ruházat összhatása)
     -    Entrepreneurship -- The Courage to Go For Your Dreams (Vállalkozás - Az álmaink megvalósításához szükséges bátorság)
     -    Future of the Red Carpet (A "vörös szőnyeg" jövője)
     -    French Girl Chic and Our Obsession with Emily in Paris (Francia elegancia - Miért nem tudunk betelni az "Emily Párizsban" sorozattal?)
     -    Shape Matters -- Love Yourself and Your Shape (Az alak számít - szeresd magad és szeresd az alakod)
     -    Style Your Health - Boosting Your Energy and Immunity (Alakítsd az egészséged - Az energiaszint és az immunitás fokozása)
     -    Skincare Basics: Coaching Clients on Self-Care (Bőrápolási alapok: Hogyan vezessük be ügyfeleinket az otthoni bőrápolás rejtelmeibe)
     -    Iconic Style + How to Make a Statement with Your Style (Ikonikus stílus + Hogyan emelkedjük ki a tömegből stílusunkkal)

ELŐADÓK:
Az előadok közt megtalálhatók a legnevesebb divattanácsadók, sminkmesterek és imázsszakértők, akik Hollywood és a világ legismertebb hírességeivel dolgoznak, ideértve a következőket:
Angelina Jolie, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr, Keanu Reeves, Dwayne Johnson, Donald Glover, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore, Liv Tyler és számos további híresség. (folyt.)



2020. november 9., hétfő 11:58

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Jennifer Rade bejelentették, hogy megrendezésre kerül a digitális Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozó (2. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2020. november 9., hétfő (Business Wire/OTS) -

    A HÍRESSÉGEK KEDVELT STÍLUSTANÁCSADÓI:

Jennifer Rade, Ilaria Urbinati, Erin Walsh, Nicole Chavez, Jeanne Yang, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Sonia Young, Rachel Wirkus, Kesha McCloud

A HÍRESSÉGEK KEDVELT SMINKMESTEREI ÉS HAJSZOBRÁSZAI:

Danesa Myricks, Andrew Fitzsimons, Daniel Martin, Colleen, Runne, Quinn Murphy, Sheridan Ward, Simedar Jackson és Mia Santiago

VÁLLALKOZÓK, TERVEZŐK ÉS AZ ÜZLETI ÉLET VEZETŐ SZEMÉLYISÉGEI

Cindy Eckhert (The Pink Ceiling Fund [The Pink Ceiling Alap]), Jonathan Sposato (a PicMonkey alapítója), Carrie Colbert (Curated Capital), Summer Holl (az Elyse Walker elnöke), Christian Juul Nielsen (Herve Leger | Aknvas), Lucy Aylen (Never Fully Dressed), Dr. Shrereene Idress, Dr. Avanti Kumar Singh

MODERÁTOROK:

Brian Underwood (O the Oprah Magazine), Brooke Jaffe (a Bloomingdales korábbi divatigazgatója), Jack Eustace, Nicole Young (E! News), Kibwe Chase Marshall, a The Kelly Initiative társalapítója és Jezlan Moyet.

A konferenciára 99 USA dollárért váltható egész napos jegy, amellyel együtt a jegyvásárló egy egyedi She-J Nikki Pennie lejátszási listát is kap. A Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit előadó szponzora a Mary Kay és a Mary Kay Global Design Studio. A további szponzorok közt szerepel a NuBra USA, a LEO, az AKNVAS, a NYDJ és számos egyéb szervezet.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.glamhive.com/upcoming.

Amit a Glamhive-ról tudni kell…

A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers egyik célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen.
Az online divattanácsadás keretében, amelyet bármely, WIFI kapcsolattal rendelkező személy igénybe vehet, az ügyfeleket szakértő divattanácsadók támogatják abban, hogy a lehető legtökéletesebbé tegyék megjelenésüket és kialakítsák a számukra legelőnyösebb stílust. A Glamhive a divattanácsadók számára ugyanakkor zökkenőmentesen használható, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként is szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 56 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/

Kapcsolat:

Stephanie Sprangers, a Glamhive alapítója és vezérigazgatója:
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.