OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 25., szerda 11:38

A Zynga és a gépjármű-tuningolással foglalkozó Liberty Walk egyedülálló tervezési versenyt indítanak a CSR Racing 2 elnevezésű mobiljáték új, "Elite Tuners" funkciójának bevezetése céljából (1. rész)
    San Francisco, 2020. november 25., szerda (Business Wire/OTS) - A CSR2 "Elite Tuners" 'Design A Wrap' (Tervezz külső borítást) verseny keretében tervezett győztes külső borítást a Liberty Walk közreműködésével megkapja egy valódi gépjármű - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető cége, a Zynga (Nasdaq:ZNGA) ma bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a prémiumkategóriás japán autó tuning céggel, a Liberty Walkkal a CSR Racing 2 elnevezésű mobiljáték (a továbbiakban "CSR2") új, ún. "Elite Tuners" (Elit tuningolású autók) funkciójának bevezetése és a mobiljáték 'Design A Wrap' (Tervezz külső borítást) versenyének lebonyolítása céljából.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

December 9-től kezdve a játékosoknak lehetősége nyílik, hogy részt vegyenek egy exkluzív versenyautó-tervezési vetélkedőben: a CSR2 gyorsulási autóverseny játék keretében megtervezhetnek egy egyedi külső autóborítást a játékban szereplő autók bármelyikéhez, a verseny nyertese által megtervezett külső borítást pedig a Liberty Walk elkészíti és felviszi egy valódi Toyota Suprára. A vetélkedőben való részvételhez a játékosoknak fel kell tölteniük az általuk tervezett külső borítást adott közösségi oldalakra a @CSRRacing taggel és a #CSR2Wrap hashtaggel. A játékosokat a Zynga arra kéri, hogy kedveljék és osszák meg a nekik legjobban tetsző külső borításokat.

A 10 legjobbnak ítélt terv közül a Liberty Walk csapata választja ki a végső nyertest, amelyet 2021. február 20-án egy különleges bemutató keretében tárnak a nagyközönség elé. Az együttműködés bejelentése alkalmával a Liberty Walk alapítója, Wataru San és csapata kiadott egy videóelőzetest is a CSR2 új, "Elite Tuners" funkciójáról.

A CSR2 történetében a testreszabási funkciók egyik legjelentősebb bővítésének számító "Elite Tuners" páratlan lehetőséget biztosít a játékosok számára az önkifejezésre azáltal, hogy kiterjedt testreszabási opciókat nyújt: átalakíthatók lesznek a karosszériaelemek, a légterelők és számos egyéb vonás. A játékosok ugyanakkor a teljesítményüket is javíthatják, és ritka, új autókkal bővíthetik meglévő autógyűjteményüket.

"Nagy izgalommal várjuk az ikonikus Liberty Walk csapattal való együttműködést, melynek keretében reményeink szerint a kategóriájában a legjobb testreszabási funkcióként kínálhatjuk majd szerte a világon a CSR2-vel játszó játékosainknak az "Elite Tuners" opciót" - nyilatkozta Julian Widdows, a CSR2 elnökhelyettese. "Az, hogy a Liberty Walk életre kelt egy egyedi tervezésű autóborítást, minden játékosnak egy álom megvalósulását jelenti. Alig várom, hogy élvezhessem azt a kreativitást, amely a játékosok által alkotott tervekben megnyilvánul."

"Már jó néhány éve együttműködünk a CSR Racing 2 mobiljátékkal" - mondta a Liberty Walk alapítója, Wataru San. "A Zynga csapata mindig is aprólékos gonddal dolgozta ki az átalunk tervezett karosszériaelemek grafikáját, tiszteletben tartva terveinket és tökéletesen tükrözve stílusunkat. Ezért rendkívül megbízható partnernek tekintjük őket, én személy szerint pedig nagyon örülök annak, hogy egy saját esemény keretében jelenhetek meg személyesen is a játékban. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy örömet okozhassunk ügyfeleinknek és a CSR2 rajongóinak."

A CSR2 ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból. További információkért a CSR2-ről kérjük, kövesse a játékot a közösségi oldalakon (Facebook, Instagram, Twitter és YouTube).

A CSR2-vel kapcsolatos sajtóanyagok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:
https://www.dropbox.com/sh/iw2xzdy94t2sgw6/AAAgs6JF_NJBY_cVhYTum_z7a?dl=0
(folyt.)



2020. november 25., szerda 11:38

A Zynga és a gépjármű-tuningolással foglalkozó Liberty Walk egyedülálló tervezési versenyt indítanak a CSR Racing 2 elnevezésű mobiljáték új, "Elite Tuners" funkciójának bevezetése céljából (2. rész)
    San FRancisco, 2020. november 25., szerda (Business Wire/OTS) -

    AMIT A ZYNGA INC.-RŐL TUDNI KELL…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zyngát a Twitter-en, az Instagram-on, a Facebook-on, illetve olvassa a Zynga blogját!

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a CSR Racing 2 játék jövőbeli funkcióira és eseményeire vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, és maguk az események, illetve tervek is feltételezéseken alapulnak. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a http://investor.zynga.com nternetes címen vagy a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

Kapcsolat:

ZYNGA MÉDIAKAPCSOLATOK:
Kenny Johnston
KJohnston@Zynga.com | (602) 999-1890

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.