OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. február 23., kedd 17:31

A Kőröstej saját standon mutatja be sajtjait Dubajban az expón
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OTS) - A járvány ellenére is ott van a magyar Kőröstej Csoport Dubajban a Gulfood 2021 kiállításon. Az önálló, külön standon 200 kilogramm sajtot mutatnak be a főleg arab importőröknek és a látogatóknak - a világhírű Hajdú grillsajtok, a kashkaval, a labneh és a többi sajt is megkóstolható.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210223_001.jpg

A Dubai World Trade Centerben a Kőröstej Csoport a koronavírus járvány ellenére is jelen van Gulfood 2021 kiállításon, mégpedig külön, önálló standdal várja az egyik legnagyobb magyar sajtexportőr a látogatókat. Ezek - szigorú biztonsági előírások betartásával - meg is kóstolhatóak a standján: a Hajdú grillsajtok, a kashkaval, a krémfehér sajtok, a labneh, az ömlesztett sajtok, a kördobozos sajttól a lapka sajtokig.

Mint minden Gulfood kiállításon, most is jelen vannak magyar termékek, az Agrármarketing Centrum (AMC) ezúttal 11 kiállító részvételével, 156 négyzetméteres standdal képviseli Magyarországot, de a Kőröstejnél úgy gondolják, hogy a külön stand egyfelől kiemeli a jelenlétüket, másfelől így a termékkörüknek megfelelő tematikus szekcióban lehetnek jelen a kiállításon.

Az ételkóstolásnak ugyanakkor a koronavírus járvány miatt szigorú szabályai vannak, minden ételt és italt egyszerhasználatos tányéron vagy pohárban szolgálhatnak fel, a kóstolás alkalmával 4 négyzetméternek kell jutnia egy személyre. A Kőröstej standján is egyszerre csak 5 látogató tartózkodhat. A névjegyek átadása is korlátozott, az a jellemző, hogy QR-kódok segítségével töltik le az érdeklődők kedvelt gyártóik elérhetőségét, illetve a céginformációkat.

Mivel a kiállítók tematikus szektorokban kaptak helyet, így könnyen megtalálják kedvenceiket a látogatók. De a standok előtt folyamatosan monitorozzák a befogadó kapacitást, az ott tartózkodóknak a megengedett maximális létszám-előírást be kell tartani.

Mint ismert, február 21 - 25. között Dubajban a járványügyi helyzet kockázati tényezőit maximálisan figyelembe véve rendezik meg idén is "élőben" a nemzetközi élelmiszeripari vásárt, melyen 85 ország 2500 cége mutathatja be termékeit az arab térség importőrei előtt. A kiállításnak azért van külön jelentősége, mert az elmúlt évben a koronavírus járvány miatt szinte minden világszintű szakkiállítást és rendezvényt lemondtak, elhalasztottak, az élelmiszeripari "kiállítóknak" csak az online térben volt lehetőségük termékeik bemutatására és a kapcsolatépítésre.

Az ötnapos Gulfoodon a járványügyi szabályokat egészségügyi és biztonsági útmutatóban írják elő, a jelenlévők közötti két méter távolság betartása és a maszk viselése is kötelező. Az expo teljes területét rendszeresen fertőtlenítik, emellett több helyszínen fertőtlenítő kapukat is kihelyeztek.

Bővebb információ: https://www.gulfood.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.