OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 19. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 7., vasárnap 12:30

Átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás a Fővárosi Vízműveknél
    Budapest, 2021. március 7., vasárnap (OTS) - Zavartalan szolgáltatás, teljes körű ügyintézés online és telefonon

    Március 8-tól várhatóan március 22-ig zárva tartanak a Fővárosi Vízművek személyes ügyfélszolgálati irodái. A társaság erről ügyfelei és munkatársai egészségének megóvása érdekében, a járványügyi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló kormányrendelettel összhangban döntött.

A Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálata ebben az időszakban is elérhető a megszokott telefonos és online felületeken:
- az ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu oldalon,
- az okostelefonokra letölthető Otthon+ applikáción keresztül,
- a 06 80 200 777 zöldszámon, illetve a mobilhálózatokból szintén díjmentesen hívható 06 1 450 2777 telefonszámon.

A Fővárosi Vízművek honlapján (https://www.vizmuvek.hu/), illetve ügyfélszolgálati felületén (https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/) minden szükséges információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről. Az esetleges csőtöréseket változatlanul a 06 80 247 247-es telefonszámon lehet bejelenteni.

A Fővárosi Vízművek ismét életbe léptetett számos belső, a munkatársait és munkafolyamatait érintő védelmi szabályt, így kiemelt óvintézkedésekkel biztosítja a szolgáltatási területén élő mintegy 2 millió lakos ellátását egészséges, tiszta ivóvízzel.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.