OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 12., péntek 10:00

Öntőgépszerviz Kft. közleménye
    Budapest, 2021. március 12., péntek (OTS) - Az Öntőgépszerviz Kft. támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, "Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása" című pályázati felhívásra. A Vállalat az  "Öntőgépek értéknövelő felújítását segítő hidraulikus blokkok és moduláris vezérlőprogram kísérleti kifejlesztése" című, 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00051 azonosítószámú  támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásra érdemesnek minősítette.  A támogatás összege: 123 252 356. Ft. A projekt tervezett futamideje: 2020.01.14. - 2022.01.13.

            Az Öntőgépszerviz Kft. tevékenysége ma jellemzően egyedi munkavégzést jelent: a nyomásos alumíniumöntés gépeit az ügyfelek teljesen egyéni igényeinek megfelelően újítják föl és korszerűsítik. A cég teljes felújításokat végez, vagyis elektromos, mechanikus és hidraulikus felújítást is vállal tetszőleges típusú öntőgépekre. K+F projektje révén tervezi szolgáltatását bővíteni, fejleszteni, valamint a szolgáltatásfejlesztéshez szükséges gépegységeket, műszaki megoldásokat is fejleszteni kíván. A társaság fejlesztés eredményével bármely európai gyártótól származó berendezés teljes körű, korszerű felújítását el tudná végezni, amely felújítások már nem csupán a gyártási állapotot állítják helyre, hanem adott esetben az eredmény az eredeti funkcionalitást jelentősen meg is tudja haladni mind működési értékekben (ciklusidő), mind gazdaságosságban.

A fejlesztést követően lehetővé válna, hogy az ügyféligény felmerülésekor a raktáron tartott, adott mérettartományra alkalmazható részegység beépítését végeznék a felújítási folyamatban, a tervezési és kivitelezési időszak kihagyásával. Ez csökkenti a felújítás átfutási idejét, ugyanakkor magas minőséget, megbízhatóságot és a korábbi funkcionalitást meghaladó eredményt hozna létre.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.