OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. március 22., hétfő 09:05

A GLS Hungary életében 2020 nemcsak a kihívások, hanem a bővülések éve is volt
    Alsónémedi, 2021. március 22., hétfő (OTS) - A tavalyi év minden ember életében igen jelentős változást hozott. A koronavírus megjelenése nemcsak felkavarta a világot, de a társadalomra is hatást gyakorolt. Új lehetőségek után kutatva, alkalmazkodni kellett a megváltozott élethez, meg kellett tanulni a vírussal együtt élni és a legjobbat kihozni 2020-ból. A Covid-19 következtében hirtelen ugrásszerűen megnőtt az online vásárlások száma, ennek eredményeként a GLS csomagforgalma is. A vállalat számára ez komoly kihívást jelentett, hiszen a hatékony és gyors csomagfeldolgozást ennek ellenére is biztosítania kellett.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210322_002.jpg

A cég az elmúlt évekhez hasonlóan - függetlenül a koronavírustól - 2020-ban is csomagvolumen növekedésre számított, ebből kifolyólag 2019-ben a már meglévő szortírozó üzem bővítéséről, továbbá egy új, modern irodaépület építéséről is döntött, amely a GLS Központ telephelyén, Alsónémediben valósult meg.

Ezzel a beruházással a GLS Hungary már az 5. nagyszabású építkezését vitte véghez. A munkálatok mindössze 8 hónapig tartottak, 2020 márciusától októberig. A központi szortírozó üzem addigi területe további 54%-kal nőtt, amely meghaladja a 24.000m2-t is. Az új részen helyet kapott egy recepció, egy új depó és iroda helyiségek, valamint egy igen látványos ún. hub „control tower" is kialakításra került.

A csomagkezelést a bővülésnek köszönhetően 102 új dokkoló kapu segíti. Az üzem szállítópályájának hossza körülbelül 2km-rel nőtt, így már akár 40 ezer csomag / óra feldolgozására is képes.
A jelentős csomagmennyiség miatt a GLS a tavalyi évben 17-tel növelte depóinak számát, így Magyarországon már összesen 80 depó működik.

Tavaly nemcsak a szortírozó üzemben dolgozók állománya, hanem az irodai kollégák létszáma is emelkedett. A munkatársak kényelmét szolgálja az új üzem részeként épült, közel 1.000m2-es világos, korszerű irodai terület.

A cég - az újabb bővítéseknek köszönhetően - 2020-ban is ismét sikeresen zárta a csúcsszezont, hozta a már megszokott magas minőségű, megbízható szolgáltatási színvonalat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.