OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 25., csütörtök 13:36

9672 m2 telek eladó Csepel fő útján - A Fővárosi Vízművek értékesíti feleslegessé vált ingatlanát
    Budapest, 2021. március 25., csütörtök (OTS) - A Fővárosi Vízművek tudatos hatékonyságnövelési és költségcsökkentési programjának részeként megválik a használaton kívüli és ezért az állagmegőrzés szükségessége miatt felesleges költségeket jelentő ingatlanoktól.

    A társaság most a Csepelen fejlesztési törekvésekkel rendelkező vállalkozások számára kínál az ingatlan társtulajdonosával, az Umwelttechnik Kft.-vel közösen két, kizárólag együttesen megvásárolható közművesített telket. A II. Rákóczi Ferenc út 175/A és 175/B alatt elhelyezkedő, nagyon jó adottságokkal rendelkező ingatlant Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság közvetítésével nyilvános, kétfordulós pályázat útján kívánja értékesíteni, melyben a második forduló Pályázati (Elektronikus) Árverés formájában zajlik.

Az április 13-i beadási határidejű pályázat kiírása az ingatlan és a pályázati feltételek részletes leírásával a BFVK Zrt. honlapján érhető el: https://www.bfvk.hu/palyazatok/elado-ingatlan/elado-9-672-m2-teruletu-kozmuvesitett-fejlesztesi-terulet-312.html

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.