OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. szeptember 15., szerda 11:34

50 éves a Nissin Cup Noodles
    Kecskemét, 2021. szeptember 15., szerda (APA/OTS) - A piaci bevezetés 50. évfordulóját ünnepli a Nissin Foods, az instant tészta feltalálója. - Az 50 évvel ezelőtti feltalálás és piaci bevezetés óta sikerrecept: az autentikus ázsiai Cup Noodles a Nissintől - Az instant tészták megalkotója, a japán Nissin Foods vállalat ez év szeptember 18-án ünnepli a Cup Noodles piaci bevezetésének 50. évfordulóját - igy a Nissin világszerte több mint 100 országban ünnepelhet!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210915_001.jpg

A Cup Noodles sikertörténet a Nissin számára. Az első Nissin Cup Noodles 1971. szeptember 18-án került piacra, és azóta alappillére termékválasztékunknak. A piaci bevezetéstől 2003-ig a Cup Noodles-ból világszerte 20 milliárd darabot adtak el. 2011-ben megnyílt a CUPNOODLES MÚZEUM Yokohamában, Japánban. Egy évvel később bekerültek a "Soba" termékek a Cup Noodles szortimentbe. Az 50 éves jubileummal összhangban 2021-ben a Nissin 50 milliárd Cup Noodles-t értékesített világszerte.

Minden pohár "Cup Noodles" az ázsiai konyha és tésztakultúra izgalmas és ízgazdag világát tükrözi. A termékcsalád, amelybe soup-style és wok-style termékek egyaránt tartoznak, világszerte több mint 100 országban hozza el a fogyasztóknak az autentikus ázsiai ízeket - és a tendencia növekszik. Pár perc alatt könnyedén finom meleg ételt készíthetünk, amelyet akár otthon, akár az irodában vagy útközben is elfogyaszthatunk. A pillanatok, amikor a Nissin Cup Noodles-t fogyasztják, éppoly különleges, mint maga a Nissin Cup Noodles termékcsalád.

A jubileumi év elején a Nissin elindította a "This is Asian Noodles" kampányát, amellyel a Cup Noodles sokszínűségének felfedezésére ösztönözte a fogyasztókat. A kampány több európai országra és csatornára terjedt ki a digitális, PR, közösségi média, POS és TV területeken. Ezenkívül a Nissin nemrégiben egy saját filtert fejlesztett ki Instagramra, hogy a digitális környezetben kreatív módon érje el a millenáris generáció célcsoportját. Az úgynevezett "Slurp Trainer" minijáték formájában edzi az arcizmokat a japán hagyomány szerinti tökéletes szürcsölésre. A filtert ismert influenszerek reklámozzák világszerte. Már javában zajlanak a születésnapi ünnepségek, és a Nissin ismét a kreatív eszközökre támaszkodik a digitális és a POS területen. "Néhány szomszédos európai országban, például Németországban és az Egyesült Királyságban a kirakati és közösségi média kampány mellett a fogyasztók egy vonzó díjakkal kecsegtető nyereményjátékban is részt vehetnek" - árulja el Olaf Büttner, németországi és európai ügyvezető igazgató.

"A Cup Noodles 50 éves sikerét ünnepeljük, melynek népszerűsége folyamatosan növekszik világszerte. Mindegy, hogy wok-style vagy soup-style - minden pohárban az ázsiai tésztakészítés szakértelme rejlik" - magyarázza Tomomitsu Taue, a Nissin Foods Europe marketingigazgatója. "A tartós sikert motivációként használjuk, hogy saját magunkat és a Nissin Cup Noodles-t is folyamatosan tovább fejlesszük. Fogyasztóinknak az ízek valódi változatosságát kínáljuk, és ezt a tendenciát a jövőben is folytatjuk."

A Nissin Foods-ról és a Cup Noodles 50 éves jubileumáról további információkat a Nissin weboldalán (https://www.nissinfoods.hu/) és közösségi média csatornáin talál: Facebook (https://m.facebook.com/nissinfoodskft/?_rdr).

A Cup Noodles sobaként (wok-style) és levesként (soup-style) a következő ízváltozatokban elérhető:

Cup Noodles Soba

     -    Chili
     -    Classic
     -    Teriyaki
     -    Thai Curry
     -    Peking Duck    

Cup Noodles levesek

     -    Tasty Chicken
     -    5 Spices Beef
     -    Soy Sauce Shrimps
     -    Hot Chili Spicy

A Nissinről

A Nissin Foods cégcsoport alapítója, Momofuku Ando, 1958-ban találta fel Japánban a világ első instant tésztáját, a "Chicken Ramen"-t. A Nissin Cup Noodles-t jelenleg több mint 100 országban értékesítik világszerte. A Nissin Food Products Co. Ltd. termékeivel piacvezető Japánban az instant tészták piacán, és erős piaci pozíciót tudhat magáénak számos országban.

A Nissin Foods cégcsoport célul tűzte ki, hogy termékeivel örömet és élvezetes pillanatokat szerezzen fogyasztóinak a mindennapokban és mint "Earth Food Creator" a japán konyha ízvilágával gazdagítsa az étkezési kultúrát világszerte.

Sajtókapcsolat:
markenzeichen GmbH

Patricia Weerth
Schwedlerstraße 6
60314 Frankfurt am Main
team-nissin@markenzeichen.de

Maryam Kiausch
Schwedlerstraße 6
60314 Frankfurt am Main
team-nissin@markenzeichen.de
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.