OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. május 25., szerda 14:22

Ingyenes Családi Gyereknap a Zöld Pardonban
    Budapest, 2011. május 25., szerda (OTS) - 2011. május 29-én a Zöld Pardonban nagyszabású gyereknapi rendezvényére kerül sor. Az egész napos, ingyenes esemény a korábbi évekhez hasonlóan, számos izgalmas programot kínál a gyerekek és szüleik számára.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110525_002.jpg

Május utolsó vasárnapja hagyományosan a gyerekeké, amikor az egész ország a legkisebbeket ünnepli. Ez alkalomból a Zöld Pardonban már évek óta nagy sikerrel rendezik meg a Családi Gyereknapot, ami rendre izgalmas programokkal csábítja a gyerekes családokat. A Zöld Pardon május 29-én 10 és 17 óra között ingyenesen fogadja a gyereknapon szórakozni vágyókat.  A  leghosszabb nyári fesztivál  ez alkalommal a XI. kerületi Menyecske utcai Gyermekotthon lakóit is vendégül látja.
A Zöld Pardon színpadán délután a Búgócsiga Zenede ad koncertet, de a vendégek bábszínházi előadással is találkozhatnak a nap folyamán. A zenerajongók játékos zenei foglalkozáson vehetnek részt, amely során megismerkedhetnek a hangszerekkel.
A nagyobb gyerekek érdeklődését a rendőrautó, tűzoltóautó és személyzetük bemutatója keltheti fel, de ezek mellett találkozhatnak a zöldpardonos, vidám színekben pompázó Kispolszkikkal is. A XI. kerületi rendőrség prevenciós előadásokat is tart majd, és kerékpáros ügyességi pályán mutatja be a biciklis közlekedésnél is fontos, alapvető KRESZ-szabályokat.
A természetkedvelők az egzotikus állatok bemutatóját várhatják izgalommal, ami során lehetőségük nyílik néhány különleges jószág megsimogatására is. A gyerekek mozgásigényét a Zöld Pardon udvarán felállított ugrálóvár, valamint a reggeli torna és a csocsóverseny elégítheti ki. Hogy minden vendég megtalálja a számára ideális szórakozási formát, arról a kreativitást és ügyességet igénylő kézműves programok és logikai játékok gondoskodnak.
A baba-barát kulturális központ pelenkázóval és szoptató szobával várja a legkisebbeket és a róluk gondoskodó édesanyákat, az önfeledt szórakozás közben megéhező gyerekek számára pedig kedvezményes gyerekmenüt kínál.
A Zöld Pardon szeretettel várja tehát a szórakozni vágyó gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából, hogy a Családi Vasárnap programsorozat első eseményeként, május 29-én együtt ünnepeljük a gyerekeket!

Részletes programok: www.zp.hu

További információ és interjú igényét kérjük, az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze:


Hamza Gergő
pr és marketing vezető

Zöld Pardon Művészeti és Marketing Iroda
1077. Bp. Almássy tér 11.
mob.: 0620 772 35 38
tel.: +36 1 279 1880
fax: +36 1 279 1881
www.zoldpardon.hu
www.szepare.hu
www.szeparebisztro.hu
www.picanter.hu
hamza.gergo@zp.hu
http://www.facebook.com/zoldpardon
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.