OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2011. június 3., péntek 15:37

Pesti évadzáró Budán! - Zárnak a kőszínházak, nyitnak a szabadtéri színházak!
    Budapest, 2011. június 3., péntek (MTI) - Pótolja be színházi mulasztásait a Városmajori Szabadtéri Színpad kínálatából. A Budapesti Nyári Fesztivál a Városmajori Szabadtéri Színpad nyitásaként immár hagyományosan egy pesti színházat mutat be a közönségnek négy sikerdarabjával.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110603_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110603_002.jpg


    A Pest Budára költözik! sorozat kiemelt vendége idén a Pesti Magyar Színház, mely négy különböző műfajú előadással érkezik a Városmajorba. A válogatásból a budai nézők meggyőző képet kaphatnak az Őze Áron igazgató és Guelmino Sándor művészeti vezető koncepciója szerint megújuló társulat változatos repertoárjáról.

    Június 9-én a La Mancha lovagja című musicalt láthatják, amely Cervantes Don Quijote című világhírű regényének hasonlóan sikeres zenés változata. Az előadást utoljára játssza a társulat Jegercsik Csaba főszereplésével.

    Június 11-én Füst Milán legismertebb regényének színpadi adaptációja, A feleségem története érkezik a Városmajorba. A tartalmasabb és komolyabb műfajú előadás a szerelmi szenvedélyről mesél megható történetet, Horváth Lajos Ottó és Balsai Mónika főszereplésével.

    A francia bohózat atyja, Georges Feydeau Osztrigás Mici című fergeteges komédiája a Maxim bűbájos táncosnőjéről szól, sok kalanddal és félreértéssel. Novák Eszter rendezését június 23-án láthatják Fillár István és Györgyi Anna főszereplésével.

    A vendégjáték-sorozatot egy titokzatos és vidám bűnügyi bohózat, az Arzén és levendula zárja június 26-án, Császár Angéla, Csernus Mariann, Rancsó Dezső főszereplésével.

Videó: http://www.youtube.com/user/szabadter#p/a/u/0/U2futTQV3o4

Jegyek kaphatók országosan, az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás online, kezelési költség nélkül: szabadter.jegy.hu - vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Budapest, Nagymező utca 68.)

További információk: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.