OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. június 10., péntek 14:38

SZÍNHÁZI HAJÓJÁRAT A MARGITSZIGETRE
    Budapest, 2011. június 10., péntek (OTS) - Utazzon kényelmesen és gyorsan! Kerülje el a tömegközlekedéssel és parkolással járó kellemetlenségeket! Érkezzen Színházi Hajójárattal a Margitszigetre! Tegye teljessé a színházi élményt!

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110710_001.jpg

    A Budapesti Nyári Fesztivál 2011 ezúton értesíti közönségét, hogy az elmúlt évek gyakorlatától eltérően az idei szezonban nem tudja biztosítani az autóval érkező vendégek számára a kedvezményes parkolási lehetőséget, mivel a parkolót működtető Parking Kft.-vel nem sikerült megállapodásra jutni. Egyben kérik, hogy amennyiben ez ügyben panasszal szeretnének élni, a következő E-mail címre küldjék leveleiket: info@parking.hu
vagy parkolas@parking.hu.
    A kellemetlenségek elkerülése érdekében egy alternatív transzfer módot kínálnak a nézőknek, amellyel nemcsak időt és pénzt spórolhatnak, hanem teljesebbé is tehetik a színházi estét.
    A Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásainak kezdési időpontjához igazított Színházi Hajójáratok két pesti és egy budai kikötőből indulnak. A három kikötő (Szilágyi Dezső tér, Jászai Mari tér 1. kikötő, Dráva utca) mindegyike előtt P+R parkoló található. A transzfer hajójárat menetideje 15-20 perc. A hajók az előadás végét követően 20 perc múlva indulnak vissza a Nagyszálló kikötőből, érkezési sorrendben, folyamatos feltöltéssel, és mindenkit - aki rendelkezik érvényes jeggyel - elszállítanak. A járatok egy irányba és oda-vissza is igénybe vehetők. (A visszaútra szóló jegyet az előadás szünetében tudják megvásárolni, a várakozás elkerülés végett a hajón erre már nincs lehetőség!)
A transzferek mellett extra szolgáltatásokat nyújtó hajójáratok is indulnak: svédasztalos vacsorával egybekötött hajózás, illetve városnéző sétahajózás.
    A transzferjegyek elővételben on-line vásárolhatók meg, továbbá személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező utca 68.), országosan az Interticket jegyirodáiban, valamint a Szabad Tér Színház helyszíni pénztáraiban a Margitszigeten és a Városmajorban. A Szilágyi Dezső téri kikötőt leszámítva a hajón is megvásárolhatók a jegyek.
    Figyelem! Az internetes hajójegy-vásárlásnál az előadás kezdési időpontja van feltüntetve, de a kinyomtatott E-ticket-en az összes indulási időpontot és helyszínt megtalálják.


További információ: www.szabadter.hu
Ingyenes zöldszám: 06-80-205-026
Telefon: 06-1-3755-922
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.