OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2011. június 20., hétfő 16:18

A NYOMORULTAK A MARGITSZIGETEN
    Budapest, 2011. június 20., hétfő (OTS) - Minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott musicalje a Budapesti Nyári Fesztivál idei szuperprodukciója!

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110620_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110620_002.jpg

    A nyomorultak sztárszereposztással, a kecskeméti Katona József Színház előadásában június 25.-től, négy estén át lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

    Victor Hugo csaknem százötven évvel ezelőtt írta meg a XIX. század egyik legnagyszerűbb regényét, mely tükröt tart kora társadalmának a hosszú raboskodás után feltételesen szabadlábra került Jean Valjean küzdelmes életén keresztül. A nyomorultak zenés változata Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg többszörös Tony-díjas alkotása. A musicalváltozatot 21 nyelvre fordították le, a 42 ország 291 városában eddig játszott több mint 43 ezer előadást több mint 55 millióan látták. 1980-ban mutatták be először Párizsban, majd öt évvel később Londonban, ahol azóta is megszakítás nélkül játsszák.

    A nyomorultak a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyedülálló adottságainak megfelelő látványos kiállításban kerül színre, négy estén át, több különböző sztárszereposztásban. Az évad elején a Kecskeméti Katona József Színházban nagy sikerrel bemutatott produkció rendezője Korcsmáros György, díszletét Kentaur tervezte, főszerepben többek között Feke Pál, Egyházi Géza, Miller Zoltán, Puskás Péter, Koós Réka, Mahó Andrea, Simon Boglárka, Trokán Nóra láthatók.

Budapesti bemutató: 2011. június 25. Margitszigeti Szabadtéri Színpad 20.30

További előadások: június 26., július 1. és 2.

Győződjön meg Ön is a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyedülálló varázsáról. Válogasson kedvére a sokszínű programból, foglalja le helyét már most!

A Budapesti Nyári Fesztivál több mint színház: Élmény!

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=irSRrYz5330

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) Telefon: 06 1 / 37 55 922

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

A produkciót a Music Theatre International és a CAMERON MACKINTOSH LTD.
nevében a Josef Weinberger Ltd. engedélyezte
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.