OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. június 27., hétfő 12:06

FM Logistic - Új logisztikai platform felavatása Petrestiben, Romániában
    Budapest, 2011. június 27., hétfő (OTS) - Az FM Logistic egyike a legfontosabb logisztikai szereplőknek az FMCG, a kiskereskedelmi, a High-Tech és az autóipari szektorban is. Különféle megoldásokat kínálunk a raktározástól kezdve a co-packing-en keresztül egészen a szállítmányozásig, melyek segítenek ügyfeleinknek az ellátási lánc optimalizálásában, javítják ezen szolgáltatások minőségét és gyorsaságát.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110627_001.jpg

    Cégünk 2003 óta van jelen Románia logisztikai piacán, azóta nyújtunk ügyfeleinknek raktározási. co-packing, valamint belföldi és nemzetközi szállítmányozási szolgáltatásokat. Partnereink közé tartoznak olyan cégek, mint például a Cora, L'Oreal, Yves Rocher, Sanofi-Aventis,a Nestlé és a P&G.

    Az első évben elért 4,5 millió eurós forgalom mára már megsokszorozódott, cégünk jelenleg 20 millió eurós forgalommal működik, 700 munkatársat foglalkoztat és 70 000 m2 raktárhelységgel rendelkezik.
    A raktározási tevékenység a teljes forgalom 57%-át, a disztribúció a 40%-át, míg a co-packing 3% teszi ki.
    Belföldi szállítmányozási szolgáltatásainkat elsősorban azon ügyfeleink veszik igénybe, akik raktározási tevékenységünket is. Közéjük tartozik a teljesség igénye nélkül PROFI Rom Foods, a Kraft Foods, a Coca-Cola, az SCA Packing, a Pepsico, a Dufa Deutek, az Albalact, a Bunge, a Rompak, a Carrefour.
    A nemeztközi szállítmányozást illetően pedig elmondhatjuk, hogy olyan vállalatok is igénybe veszik szolgáltatásainkat, mint például a Danone, az Unilever, a Kraft Foods és a P&G.
    2009-ben átadták cégünk első saját tulajdonú platformját, amely Dudestii Noi-ban található, Temesvár közelében. A teljes területe 86 000 m2.
    Mára felavathattuk a második saját tulajdonban lévő logisztikai telephelyünket Romániában, amely Perestiben, Dambovita megyében található. Az  A-class  besorolású épület, 18 000 m2 területű, de 120 000 m2-nyi hasznosítható területet rejt magában, emellett rendkívül jó a földrajzi fekvése is, hiszen közel van három fontosabb városhoz is (Pitestihez, Ploiestihet és Bukaresthez), valamint jól megközeleíthető az A1-es autópálya is.
    Az FM Logistic Peresti-ben található telephelye a legnagyobb logisztikai platformunk Romániában, ahova a CORA költözött be 2011 januárjában, folytatva ezzel a még 2006-ban megkezdett együttműködést.
     Csak 2006-ban kezdte meg működését az FM Logistic, de máris bizonyította, hogy egy megbízható partner, minőségi és biztonságos szolgáltatást nyújt. Köszönet a rugalmasságáért és a nagyszerű WMS rendszeréért, valamint a kiváló együttműködésért aminek köszönhetően az átköltözés az új telephelyre sikeresen megvalósult, bármiféle üzleti nehézség nélkül. Teljes mértékben megbízunk az FM Logistic tudásában és tapasztalatában, tudjuk, hogy az elképzeléseink találkozni fognak a valósággal, ha velük dolgozunk.  George VELICU - Logisztikai menedzser, CORA
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.