OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. július 7., csütörtök 16:53

I LOVE Háry János! I LOVE BNYF!
    Budapest, 2011. július 7., csütörtök (OTS) - Jánosunk négy, világraszóló kalandja a Margitszigeten!

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110707_001.jpg

A Háry János című zenés mese margitszigeti szabadtéri bemutatóját az érkező vendégekkel együtt az időjárás is a kegyeibe fogadja: Háry Jánossal a kánikula is megérkezik a hétvégén Budapestre.

Hogy teljes legyen az élmény, a vendégeket a Szilágyi Dezső térről és a Jászai Mari tér 1-es kikötőjéből induló Színházi hajójárat szállítja a szigetre, ahol egy kellemes sétával a színes, díszes forgatagba csöppennek majd. Sinkuné Nagy Emese mézeskalács-készítő munkáit, termékeit láthatják, vásárolhatják meg és vihetik haza a szép este emlékére azok, akik részt vesznek az előadáson és az azt megelőző felvonuláson.

A zenés, lovashuszáros felvonuláson a nézők találkozhatnak és fotózkodhatnak a szereplőkkel (a képek még az előadás alatt elkészülnek), azaz Háry Jánossal és mátkájával, Örzsével, Mária Lujzával és Napóleonnal, valamint az őket kísérő katonákkal és huszárokkal. A szereplők bemutatkoznak a közönségnek, hogy már személyes ismerősökként köszönthessék egymást az előadáson.

Az egész estés családi program tartalmas kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A nagyotmondó Háry világraszóló kalandjai egy csodálatos előadásban elevenednek meg a Margitszigeten: a nagy létszámú szimfonikus zenekarral, felnőtt és gyerekkórussal megszólaló dallamok, a virtuóz táncok és mesés prózai részek, valamint a különleges látványvilág minden korosztály számára maradandó élményt kínál.

*
További információ: http://szabadter.hu/programok/operett-daljatek/16690-kodaly-zoltan-hary-janos-jul8-15.html

Video ajánló: http://www.youtube.com/watch?v=33acD0pbRiE

*
Győződjön meg Ön is a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyedülálló varázsáról. Válogasson kedvére a sokszínű programból, foglalja le helyét már most!

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Telefonos rendelés: 06 1 37 55 922

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.