OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2011. július 12., kedd 14:29

800.000 Ft összdíjazású amatőr strandröplabda bajnokság az Aquaworldben!
    Budapest, 2011. július 12., kedd (OTS) - Az Aquaworld Budapest 2011. augusztus 6-7-én rendezi meg a második strandröplabda bajnokságot az Ipanemával közösen - kizárólag amatőrök számára.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110712_001.jpg

    A verseny összdíjazása 800.000 forint, profik és igazolt játékosok nem jelentkezhetnek, ezért a verseny nem csak remek hangulatúnak, de kiegyensúlyozottnak is ígérkezik. A 3500 forintos fejenkénti nevezési díjért cserébe az 5 fős vegyes csapatok egész nap használhatják az Aquaworld medencéit, csúszdáit, továbbjutás esetén pedig másnap folytatódhat az aktív kikapcsolódás. Mivel csak az első 24 csapat szállhat versenybe, érdemes minél hamarabb regisztrálni a http://www.aqua-world.hu/hu/strandroplabda vagy az ovariz@aqua-world.hu e-mail címen. Jelentkezni július 18-ig lehet a megadott lehetőségek egyikén.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.