OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. július 15., péntek 11:42

Amerikai zenészek és hazai sztárok összefogása az állatokért
    Budapest, 2011. július 15., péntek (OTS) - A TACOMA CONCERT BAND JÓTÉKONYSÁGI KONCERTJE AZ ILLATOS ÚTI SÉRÜLT KUTYÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT!

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110715_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110715_002.jpg

    A TACOMA CONCERT BAND (Prága, Salzburg és Bécs után) európai turnéja utolsó állomásán, Budapesten ad jótékonysági koncertet. A szervezők és a fellépők a koncert teljes bevételét az Illatos úti Ebrendészeti Telepre sérülten került kutyák gyógyítására ajánlják fel.

    ROBERT MUSSER karmester, zeneigazgató 1981-ben alapította a 60 fős fúvós együttest, Tacoma, Seattle városok és alsó Puget Sound régió kiváló muzsikusaiból.

    A zenekar könnyed, nyáresti klasszikusokat, filmslágereket és musical-részleteket játszik.

    Időpont: 2011. 07. 20. 20 óra
    Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad

Fellép: Tacoma Concert Band (USA)

    Sztárvendégek: Lola és Király Viktor
    Műsorvezetők: Verebes Linda és Pindroch Csaba

A színpad és a nézőtér fedett, így a koncertet rossz idő esetén is megtartjuk!

    A koncert helyszínét biztosító Szabad Tér Színház és valamennyi fellépő lemondott minden honoráriumról, így a teljes bevétel a jótékonysági cél megvalósítását szolgálja.
Jelképes jegyár: 100Ft/db

    A jelképes belépődíj mellett a szervezők számítanak az állatbarátok nagyvonalú helyszíni adományaira is.

    Valamennyi, a helyszínen adott adomány az Illatos úti Ebrendészeti Telepre sérülten került kutyák gyógyíttatását szolgálja. (www.vigyelhaza.hu)

    Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.), és a helyszínen.


További információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.