OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2011. augusztus 8., hétfő 14:06

Business Superbrands díjas a MARSO Kft.
    Budapest, 2011. augusztus 8., hétfő (OTS) - Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. A huszonegy éve gumiabroncs-kereskedelemmel foglalkozó MARSO Kft.-t érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands 2011 elismerést.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110808_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110808_002.jpg

     Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nem csak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, partnereinknek mindennapi választásukhoz. A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat  - mondta Somlai Sándor, a cég ügyvezető igazgatója. A díjat odaítélő zsűri ugyanis az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják az adott márka eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.
    Somlai Sándor szerint a díj, a MARSO-val kapcsolatban álló, több mint ezer üzleti partner magas szintű, hosszú távra tervező, kölcsönös elégedettségen alapuló kiszolgálásának köszönhető.  A MARSO egyik legnagyobb erénye - s Európában sem igazán találnánk ilyen volumenben dolgozó abroncskereskedelmi céget -, hogy a piac minden termékkihívásának meg tud felelni. Folyamatosan 150 000-200 000 darabos abroncskészletet raktározunk, ami az ország minden részéről egyszerűen, gyorsan hozzáférhető, árbevételünk pedig minden évben meghaladja a 10 milliárd forintot . Az ügyvezető szerint a kezdetektől arra törekedtek, hogy hiteles, megbízható és árak tekintetében is kiszámítható partnerei legyenek viszonteladóiknak, üzleti megrendelőiknek. A cél az, hogy a jövőben a minőségi, biztonságot nyújtó szolgáltatás a fogyasztók minden rétegére kiterjedjen, ezért országszerte 12 településen, 16 telephelyen, modern szervizkörülmények között, gumiabroncs-értékesítésen és -szerelésen túl, már gyorsszervizzel és egyéb autódiagnosztikai szolgáltatásokkal is várják a vásárlókat.
    Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatója szerint Magyarországon számos olyan piaci szereplőt találunk, akik világszínvonalú szolgáltatást nyújtanak vásárlóiknak.  A Superbrands elismeréssel az a célunk, hogy ezek a márkák példaként szolgáljanak a fiatalabb, esetleg kevésbé sikeres, fejlődni vágyó brandek számára is. A Superbrands Bizottság kiemelt szempontként veszi figyelembe a márkaépítés sikerességét az évente odaítélt védjegyek viselőinek kiválasztásánál. Gratulálunk az idei év legsikeresebbjeinek!
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.