OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)










2011. augusztus 10., szerda 11:14

Riói karneváli hangulat és strandröplabda bajnokság az Aquaworldben
    Budapest, 2011. augusztus 10., szerda (OTS) - Augusztus 5-7-i hétvégén megrendezésre került a II. Aquaworld – Ipanema amatőr strandröplabda bajnokság. A bajnokság nyitóeseménye egy riói hangulatú éjszakai fürdőzés volt, melynek Európa egyik legnagyobb vízi élményparkja az Aquaworld adott otthont.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110810_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110810_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110810_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110810_004.jpg

    Az éjszakai fürdőzés fő attrakciójaként eredeti brazil táncosok léptek fel, akik megjelenésükkel és díszes jelmezeikkel   idevarázsolták Rio De Janiero karneváli hangulatát. A brazil est témája abból ered, hogy a verseny fő támogatójaként jegyzett Ipanema ebből az egzotikus Dél-Amerikai országból származik. A táncosok szemet gyönyörködtető maskarájukkal és táncukkal még inkább felpezsdítették az amúgy is fergeteges hangulatot. A pénteki nap így sikeresen zárult és méltóan adta át a stafétabotot a hétvégén folytatódó rendezvénysorozatnak.
    A szombati napon 24 regisztrált csapat közel 120 versenyzővel jelent meg az Aquaworldben, a verseny helyszínén, remélve, hogy ők nyerik meg a II. Aquaworld- Ipanema amatőr strandröplabda bajnokságot. A szombati nap nagyon pörgősen, jó hangulatban telt, a csapatok kiélvezték a nyár utolsó napsugarait, valamint szabadjára engedték felgyülemlett energiájukat. A verseny szervezői egy lapáttal még rátettek az izgalmas légkörre, a versenyek kommentálása sokszor hangos hahotára késztette a versenyzőket. A szombati nap csoportmérkőzéseit követően a legjobb 12 csapat jutott tovább a következő napi döntőkbe.

    Vasárnap a hangulat már feszültebb volt, köszönhetően az első 3 helyezett között kiosztásra kerülő 800.000 Ft összértékű nyereményeknek, azonban a fesztelen légkört még ez sem tudta megbontani. Vasárnap délután 4 órakor került sor a döntőre, ahonnan a DKSE csapata került ki győztesként. A csapat tagjai: Müller Vilmos, Sipos Regina, Oroszi Tamás, Török Anita, Placskó Emese. Másodikként a Dombori csapata futott be, mögöttük pedig az Aranyifjak csapata állhatott a dobogó harmadik fokára.

    Összességében elmondhatjuk, hogy ez a 3 nap izgalmasan telt, a résztvevők jól szórakoztak és a győztesek értékes nyereményekkel tértek haza. Bízunk benne, hogy jövőre a III. Aquaworld – Ipanema amatőr strandröplabda bajnokság hasonló tömegeket fog vonzani, és újra találkozunk az idei játékosokkal. Köszönjük mindenkinek a részvételt, valamint a lebonyolításban nyújtott segítséget.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.