OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. október 5., szerda 09:08

33. Műegyetemi Állásbörze
    Budapest, 2011. október 5., szerda (OTS) - 2011. október 12-13-án immár 33. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legnagyobb és legrangosabb állásbörzéje, a Műegyetemi Állásbörze. A rendezvény közel 140 kiállítóval várja majd a frissdiplomás és néhány év szakmai tapasztalattal rendelkező álláskeresőket, valamint a szakmai gyakorlatot kereső alsóbb éveseket. A látogatókat nem csak a BME-ről, hanem a többi budapesti és vidéki felsőoktatási intézményből is várják a szervezők.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111005_001.jpg

A tavaszi Műegyetemi Állásbörzén készített felmérés szerint a felsőoktatási állásbörze, az on-line toborzási formák mellett, továbbra is az egyik legnépszerűbb toborzási módszer a frissdiplomás munkaerőt alkalmazó cégek körében. "A Műegyetemi Állásbörze évek óta tartó töretlen sikerének és népszerűségének oka az, hogy továbbra is ez az egyetlen olyan toborzási forma, ami mindent megelőző, személyes kapcsolat felvételi lehetőséget biztosít a cégek és az álláskeresők között. A megnyerő első benyomás kialakításának lehetősége különösen a szakmai tapasztalattal nem rendelkező pályakezdők számára kulcs fontosságú. A személyes találkozás során ugyanis kitűnik, ha a jelentkező, a releváns szakmai tudáson túl, rendelkezik azokkal a mentalitásbeli és kommunikációs készségekkel is, melyek a meghirdetett pozíciót betöltő munkavállalótól elvárhatók. A Műegyetemi Állásbörze népszerűségének másik oka az, hogy itt a látogatók nem kell, hogy megméressék magukat a több éves tapasztalattal rendelkező pályázókkal, hiszen a rendezvényre érkező cégek kifejezetten pályakezdőket keresnek. Ebben a tekintetben egyedülálló lehetőség ez a rendezvény a pályakezdők számára." - nyilatkozták a szervezők.

A Műegyetemi Állásbörze díjmentesen igénybe vehető felkészítő szolgáltatásokkal is segíti a tapasztalatlan pályakezdőket az álláskeresésre mint tevékenységre való felkészülésben. A Felkészítő Szint jól megszokott szolgáltatásai (személyes karrier tanácsadás, grafológiai elemzés, angol és magyar nyelvű próbainterjúk és előadások) mellett idén ősszel egy egészen újszerű felkészítő tréningen is részt vehetnek a látogatók: Dr. Sinkó Erika az Életbelépő tréning kifejezetten az állásbörzére szabott 4 órás változatával várja az érdeklődőket a rendezvény mindkét napján.

www.allasborze.bme.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.