OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. október 24., hétfő 17:03

Olimpiai felkészülés professzionális körülmények között - új támogató a Kammerer - Kucsera duó mögött
    Budapest, 2011. október 24., hétfő (OTS) - Erdei  Madár  Zsolt után, Klink Zoltán irányítása alá került a Londonba készülő Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor kajakos duó. A teljes Klink csapat új helyszínen folytatja erőnléti edzéseit, a káposztásmegyeri Ramada Resort - Aquaworld Budapest biztosítja számukra a megfelelő körülményeket.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111024_001.jpg

    A komplexum felajánlásának köszönhetően nem csak a konditermi edzések, de spa és szauna szolgáltatások, sőt sport és relaxáló masszázsok is segítik a testi - lelki felkészülést.
    Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexumban a 2012-es évben a Labdarúgó Európa Bajnokságra és az Olimpiára való tekintettel mind az amatőr, mind a profi sport kiemelt szerepet fog kapni, ezért nagy örömükre szolgál, hogy Erdei Zsolt náluk készül fel a vélhetően decemberi, világbajnoki övért vívott küzdelemre, valamint a Kammerer - Kucsera kettős a 2012-es londoni Olimpiára.
    

------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.