OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2011. november 3., csütörtök 16:08

Nagy Sanyi cápák közt is jótékony
    Budapest, 2011. november 3., csütörtök (OTS) - Nagy Sanyi ismert televíziós műsorvezető, azonban kevesen tudják róla, hogy vagány külseje nagyon is érző lelket takar.  Az utóbbi időszakban láthattuk a Csillag Születik című műsorban, amely a fiatal, gyakran hátrányos helyzetű tehetségek felkutatásával foglalkozik kitörési lehetőséget biztosítva számukra, az Álomépítők című műsorban pedig hányattatott sorsú családok otthonait újítja fel. Sanyi minden olyan kezdeményezés mellé áll, amely segíteni próbál a rászorulóknak.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111103_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111103_002.jpg

    Műsorvezetője a Szentiváni Fesztiválnak is, amely Győr egyik legnépszerűbb egész hétvégés rendezvénye, és mely minden évben támogatja a kórházat, mert a szervezők úgy érezik, a rendezvény sikerén a helyiekkel is osztozniuk kell.
    Sanyi a Fesztivál nevében ezúttal 500 ezer forintos adományt adott át a Győri Kórház Gyermekosztályát támogató Lurkó Alapítványnak.  Az átadásra Budapesten került sor, ugyanis az ünnepélyes gesztust a kicsik számára egy kirándulással is teljessé tették a Fesztivál szervezői. Nagy Sanyi a gyerekeket a Tropicariumba is elvitte, megmutatta nekik kedvenc állatait és örömét fejezte ki, hogy a fesztivál idén is támogathatta a gyermekkórház alapítványát:  Igazán jó érzés a gyerekeknek segíteni. A Szentiváni Fesztivál munkatársai amellett, hogy a helyiek színvonalas szórakoztatásáról gondoskodnak, felismerik azt is, hol égető igazán a szükség, hová kell nagyon a segítség. -mondta Sanyi.
    A Lurkó Alapítvány évek óta azért dolgozik, hogy a helyi kis betegek körülményein javítson. Az elmúlt években szakrendelőket újított fel, gépeket vásárolt és játszóházakat alakított ki a kicsik könnyebb gyógyulásának érdekében. A gyerekek számára nagy élményt jelentett a kirándulás, megcsodálták az állatokat, nagyon örültek a Sanyival való találkozásnak és megígérték neki, hogy a jövő évi Szentiváni Fesztiválra meggyógyulnak és akkor is meglátogatják majd Sanyit.
    

------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.