OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. december 2., péntek 10:00

Nemsokára nemzetközi futballfőváros lesz egy időre Bécs
    Bécs, 2011. december 2., péntek (APA/OTS) - Alfred Ludwig, az Euro-Sportring Alapítvány igazgatóságának tagja az Osztrák Labdarúgó-szövetség házigazdájaként megbeszélést tartott az Alapítvány vezetőségével Bécsben, November 29-én. A találkozón többek közt részt vett Gerhard Aigner, az Alapítvány elnöke (korábban az UEFA főtitkára), Frank Oudt, az Alapítvány üzleti igazgatója,valamint a Cseh, a Magyar, a Szlovén és a Szlovák Labdarúgó-szövetség vezetőségének képviselői.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111202_005.JPG

Az 1960-ban alapított Euro-Sportring ma már rendszeresen több, mint 8.000 csapatot hív meg minden évben szerte Európából az Alapítvány által szervezett amatőr labdarúgó- és kézilabdatornákra, ahol a sportolók összemérhetik erejüket és kitapasztalhatják állóképességüket. A jótékonysági célú alapítvány közép-európai ombudsmanja, Christian Faltermeier úgy véli, ezek az első-osztályú találkozók nagy mértékben elősegítik az alapítvány szakmai továbbfejlődését és tevékenységei bővítését:  A határokat csak az osztrák és a közép-európai csapatok lelkesedése szabja meg; mi az Alapítvány részéről készek vagyunk a jövőben még nagyobb mértékű támogatást nyújtani számukra. Tulajdonképpen minden tényező adott ahhoz, hogy még több tornát rendezhessünk: egyrészt az Alapítvány vezető testületeiben jó néhány olyan híresség tevékenykedik nagy lelkesedéssel, mint például Gerhard Aigner és munkatársai, másrészt a résztvevő csapatok, edzők, szülők és persze elsősorban maguk a játékosok hihetetlen elkötelezettséget tanúsítanak a sport és a tornák iránt. A népszerű sportágakban Ausztriában 2012-ben kilenc tornát rendezünk, a Cseh Köztársasában ötöt, Lengyelországban egyet, Horvátországban pedig kettőt.
Az Euro-Sportring ugyanakkor különös figyelmet fordít arra, hogy a nemzetközi női ifjúsági labdarúgótornák is egyre magasabb színvonalúak legyenek. Célzott akciók és több, remélhetően még 2011 vége előtt létrejövő partneri megállapodás kezdeményezése révén az Alapítvány megkísérli kiaknázni az idén Németországban megrendezett közép-európai női labdarúgó-világbajnokságnak köszönhetően a női labdarúgás iránt megnyilvánuló fokozódó érdeklődést.
Gerhard Aigner, az Euro-Sportring Alapítvány elnöke számára nem jelent terhet a sport iránti az elkötelezettség:  A labdarúgást az a sok-sok millió ember élteti, akik szabad idejükben szívesen járnak mérkőzésekre, néznek közvetítéseket, és érdeklődnek a futballesemények iránt. Ezek nélkül az emberek nélkül nem lenne sem alapja, sem ereje ennek a sportágnak. És itt nem pusztán a játékosokra és az edzőkre gondolok, hanem a pályákon tevékenykedő, ellenszolgáltatást nem kérő önkéntesekre, férfiakra és nőkre, akik a kapuknál a jegykezelést végzik, vagy megszervezik a frissítők árusítását, és nem utolsó sorban a szülőkre, akik támogatják gyermekeiket abban, hogy a szövetség tagjai legyenek.
Ezek a futballrajongók azok, akiknek köszönhetően az Euro-Sportring sikeresen működhet. Ők azok az emberek, akik segítenek a sport fontosságának elismertetésében, amiért én teljes szívemből hálás vagyok nekik, és ami engem is arra ösztönöz, hogy minden erőmmel támogassam a sport ügyét.

További képek az alábbi internetes címen találhatók:
http://www.apa-fotoservice.at/galerie/2566

Kapcsolattartás:    Christian Faltermeier (Ombudsman)
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.