2020. október 24. szombat

International
2020. október 22., csütörtök 11:00

Lily Allen announces collaboration with Womanizer / Talking sex positivity and female empowerment
2020. október 22., csütörtök 08:00

FDI World Dental Federation says Be Proud of Your Mouth for World Oral Health Day 2021 to 2023
2020. október 21., szerda 14:06

A Global Compute elnevezésű adatközpont platform létrehozása céljából a GS MDB együttműködésre lépett egy adatközpont-infrastruktúra ágazat vezető szakemberei alkotta csapattal, és kötelezettséget vállalt 500 millió USA dollár befektetésére (2. rész)
2020. október 21., szerda 14:05

A Global Compute elnevezésű adatközpont platform létrehozása céljából a GS MDB együttműködésre lépett egy adatközpont-infrastruktúra ágazat vezető szakemberei alkotta csapattal, és kötelezettséget vállalt 500 millió USA dollár befektetésére (1. rész)
2020. október 21., szerda 10:00

SIT Programming School helps children to shine in today´s data-driven World
2020. október 21., szerda 10:00

SIT Academy unveils a new hands-on Cyber Security online course on innovative Digital Learning Ecosystem SIT Alemira
2020. október 20., kedd 14:12

Daszyńska-Muzyczka, BGK: The European Three Seas region is one of the fastest growing in the world
2020. október 20., kedd 12:06

A Prevailiont a Gartner 2020. évi jelentése a "Remek beszállító" kategóriába sorolta a biztonsági műveletek és a fenyegetettségekkel kapcsolatos hírszerzés terén (2. rész)
2020. október 20., kedd 12:06

A Prevailiont a Gartner 2020. évi jelentése a "Remek beszállító" kategóriába sorolta a biztonsági műveletek és a fenyegetettségekkel kapcsolatos hírszerzés terén (1. rész)
2020. október 20., kedd 08:00

One broken bone leads to another, warns IOF on World Osteoporosis Day
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...