2020. október 24. szombat

International
2020. augusztus 18., kedd 16:30

A Trane Technologies új, innovatív, fűtésre és hűtésre egyaránt használható terméket jelentetett meg, mely csökkenti az épületek szénlábnyomát (1. rész)
2020. augusztus 18., kedd 15:57

A The Health Bank együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel nem invazív lélegeztető készülékek forgalmazása céljából (2. rész)
2020. augusztus 18., kedd 15:57

A The Health Bank együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel nem invazív lélegeztető készülékek forgalmazása céljából (1. rész)
2020. augusztus 18., kedd 08:06

Istanbul Airport now with its own Museum
2020. augusztus 14., péntek 11:49

Elkezdődött a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték előzetes regisztrációja (2. rész)
2020. augusztus 14., péntek 11:49

Elkezdődött a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték előzetes regisztrációja (1. rész)
2020. augusztus 11., kedd 16:19

A Prumo, a bp és a Siemens partnerségi megállapodást kötött az SPIC-vel brazíliai energiaipari projektek kivitelezése céljából (3. rész)
2020. augusztus 11., kedd 16:19

A Prumo, a bp és a Siemens partnerségi megállapodást kötött az SPIC-vel brazíliai energiaipari projektek kivitelezése céljából (2. rész)
2020. augusztus 11., kedd 16:18

A Prumo, a bp és a Siemens partnerségi megállapodást kötött az SPIC-vel brazíliai energiaipari projektek kivitelezése céljából (1. rész)
2020. augusztus 7., péntek 11:55

A Zynga megállapodást kötött az egyik leggyorsabban növekedő hiper-casual mobiljáték-fejlesztő vállalat, az isztambuli székhelyű Rollic felvásárlásáról (3. rész)
Első « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...