2020. november 29. vasárnap

2020. november 12., csütörtök 08:00

The Sanitation and Hygiene Fund to be launched on 17 November
2020. november 11., szerda 15:23

A NuScale Power hírt adott a NuScale Power Module™ kimeneti teljesítményének további 25 százalékkal való növeléséről és újabb erőművi megoldások kidolgozásáról (2. rész)
2020. november 11., szerda 15:23

A NuScale Power hírt adott a NuScale Power Module™ kimeneti teljesítményének további 25 százalékkal való növeléséről és újabb erőművi megoldások kidolgozásáról (1. rész)
2020. november 11., szerda 14:11

A Spotify bejelentette a podcast technológia terén vezetőnek számító Megaphone stratégiai célú felvásárlását (2. rész)
2020. november 11., szerda 14:11

A Spotify bejelentette a podcast technológia terén vezetőnek számító Megaphone stratégiai célú felvásárlását (1. rész)
2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (2. rész)
2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (1. rész)
2020. november 10., kedd 10:00

German MECOTEC Group launches one-stop-solution for deep-freeze, transport, storage and distribution for COVID-19-Vaccines with its first Mobile Hybrid Container
2020. november 10., kedd 09:51

Swiss Rockets AG announces the founding of ROCKETVAX for the development of a next-generation SARS-CoV-2 vaccine (part 2)
2020. november 10., kedd 09:50

Swiss Rockets AG announces the founding of ROCKETVAX for the development of a next-generation SARS-CoV-2 vaccine (part 1)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...