2020. november 29. vasárnap

International
2020. november 9., hétfő 13:52

A Farfetch, az Alibaba Csoport és a Richemont globális partnerségi megállapodást kötöttek a luxusipar digitalizálásának felgyorsítása céljából (5. rész)
2020. november 9., hétfő 13:52

A Farfetch, az Alibaba Csoport és a Richemont globális partnerségi megállapodást kötöttek a luxusipar digitalizálásának felgyorsítása céljából (4. rész)
2020. november 9., hétfő 13:51

A Farfetch, az Alibaba Csoport és a Richemont globális partnerségi megállapodást kötöttek a luxusipar digitalizálásának felgyorsítása céljából (3. rész)
2020. november 9., hétfő 13:51

A Farfetch, az Alibaba Csoport és a Richemont globális partnerségi megállapodást kötöttek a luxusipar digitalizálásának felgyorsítása céljából (2. rész)
2020. november 9., hétfő 13:50

A Farfetch, az Alibaba Csoport és a Richemont globális partnerségi megállapodást kötöttek a luxusipar digitalizálásának felgyorsítása céljából (1. rész)
2020. november 9., hétfő 12:43

A Celltrion közzétette a COVID-19-ben szenvedő, enyhe tüneteket mutató betegek kezelésére szolgáló potenciális gyógyszerjelölt, a CT-P59 hatásossági és biztonságossági adatait (2. rész)
2020. november 9., hétfő 12:42

A Celltrion közzétette a COVID-19-ben szenvedő, enyhe tüneteket mutató betegek kezelésére szolgáló potenciális gyógyszerjelölt, a CT-P59 hatásossági és biztonságossági adatait (1. rész)
2020. november 9., hétfő 11:58

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Jennifer Rade bejelentették, hogy megrendezésre kerül a digitális Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozó (2. rész)
2020. november 9., hétfő 11:57

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Jennifer Rade bejelentették, hogy megrendezésre kerül a digitális Őszi divat és szépségápolási csúcstalálkozó (1. rész)
2020. november 6., péntek 11:08

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év harmadik negyedévében elért pénzügyi eredményeit (2. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...