2020. november 29. vasárnap

International
2020. október 16., péntek 14:07

BGK agrees with IMF report: "Infrastructure investment is a key priority for the CESEE region to accelerate convergence toward the EU15"
2020. október 16., péntek 11:06

A MetLife bejelentette, hogy változások történtek a vállalat felső vezetésében (2. rész)
2020. október 16., péntek 11:06

A MetLife bejelentette, hogy változások történtek a vállalat felső vezetésében (1. rész)
2020. október 15., csütörtök 12:08

G999: Josip Heit and the GSB Gold Standard in the cosmos of the blockchain financial industry (part 2)
2020. október 15., csütörtök 12:08

G999: Josip Heit and the GSB Gold Standard in the cosmos of the blockchain financial industry (part 1)
2020. október 15., csütörtök 10:49

Az innovatív dizájn és a modern technológia találkozása/ A Honda a KEBA-t választotta a teljes mértékben elektromos Honda e eredeti töltőállomása, a Honda Power Charger kizárólagos beszállítójának.
2020. október 14., szerda 10:10

THOMAS SABO and Rita Ora inspire with Magic Stars Collection
2020. október 12., hétfő 12:53

A karantén idején az omnichannel platformszolgáltatások iránt globális kereslet megugrásának köszönhetően a 3 milliárd USA dolláros vállalatértékű MessageBird 200 millió USA dollárt gyűjtött C sorozatú részvényeinek kibocsátása során (3. rész)