2021. június 21. hétfő

International
2021. április 20., kedd 14:00

A Munich Re tanácsadó egysége növeli árazási hatékonyságát az Akur8-cal megvalósuló globális együttműködés révén (1. rész)
2021. április 16., péntek 12:19

Digitális átalakulás: a Mary Kay Inc. elindította immerzív virtuális élményt adó Suite 13TM platformját (2. rész)
2021. április 16., péntek 12:19

Digitális átalakulás: a Mary Kay Inc. elindította immerzív virtuális élményt adó Suite 13TM platformját (1. rész)
2021. április 16., péntek 11:50

A RubrYc Therapeutics bejelentette, hogy kutatási együttműködési és licencre vonatkozó opciós megállapodást kötött a Zai Labs-zel
2021. április 16., péntek 11:40

Az Agthia elindult az átalakulását célzó úton, mely stratégiájának sikeres megvalósítása esetén 2025-re az élelmiszer- és italtermékszektor vezetői pozíciójához vezet (2. rész)
2021. április 16., péntek 11:39

Az Agthia elindult az átalakulását célzó úton, mely stratégiájának sikeres megvalósítása esetén 2025-re az élelmiszer- és italtermékszektor vezetői pozíciójához vezet (1. rész)
2021. április 16., péntek 10:00

Faber-Castell significantly lowers corporate carbon footprint
2021. április 15., csütörtök 12:02

A #PlayApartTogether elnevezésű kampány egyéves évfordulója kapcsán a kampányban részt vevő játékipari vállalatok felmérték az eddigi eredményeket és megerősítették a kezdeményezés támogatása iránti elkötelezettségüket (7. rész)
2021. április 15., csütörtök 12:01

A #PlayApartTogether elnevezésű kampány egyéves évfordulója kapcsán a kampányban részt vevő játékipari vállalatok felmérték az eddigi eredményeket és megerősítették a kezdeményezés támogatása iránti elkötelezettségüket (6. rész)
2021. április 15., csütörtök 12:01

A #PlayApartTogether elnevezésű kampány egyéves évfordulója kapcsán a kampányban részt vevő játékipari vállalatok felmérték az eddigi eredményeket és megerősítették a kezdeményezés támogatása iránti elkötelezettségüket (5. rész)
Első « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...