2016. április 19., kedd 11:46

Okos otthonok - Fűtött nyaralók távvezérléssel
    Budapest, 2016. április 19., kedd (OTS) - Magyarországon tervezték azt a készüléket, ami hétvégi házak távoli fűtésének vezérlését szolgálja, a komplett gyártás és összeszerelés is hazánkban történik.

A GSM termosztát készülék telefonhívással elérhető, magyar és több egyéb nyelven fogadja a hívást. Ezután beolvassa az épület mért és beállítható hőértékeit, amiket a telefon billentyűzetével lehet megváltoztatni a kívánt értékre, és az egész egy percet sem vesz igénybe.

A készüléket a magyar piac igényeinek megfelelően tervezték 8 éve. Mára az ország csaknem minden nyaralóövezetében találni ilyen GSM-termosztátot. A készülék vezetékes illetve vezeték nélküli szobai termosztátként működve napi vagy heti programmal képes a fűtést vezérelni.
Opcionálisan további eszközök is képes távolról működtetni, így kerti kamerarendszereket, szivattyút vagy nyáron légkondicionáló berendezéseket. A termosztát az épület esetleges fagyveszélye esetén telefonon felhívja az ügyfelet.

A GSM termosztát távolról a behelyezett SIM kártya telefonszámán keresztül válik elérhetővé. A honlapon egy tervezési segédprogram segítségével választhatják ki a bútorokhoz vagy a belső térhez leginkább megfelelő színű és kivitelű egységet. A külső vezérlő piros és zöld karakterszínekkel és számtalan külső kerettel választható az egyszerűbb műanyag borításon át a fém kivitelig.

Info: http://www.hwdev.hu/, +3620 923 7560

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.