2016. április 29., péntek 15:20

A Család napja a Ringatóval - Ezer család énekel!
    Budapest, 2016. április 29., péntek (OTS) - Budapest Bálna, 2016. május 7. és Pécs Zsolnay Kulturális Negyed, 2016. május 8.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160429_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160429_003.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160429_004.JPG

Nem véletlen, hogy a családok körében annyira népszerű a Ringató. Az egyik legismertebb hazai családi programmá vált, mely az évek során igazi mozgalommá erősödött. Az egész országban, sőt a határainkon túl, 86 Ringató foglalkozásvezető várja hétről-hétre a felnőtteket és a gyerekeket több mint 230 helyszínen. A Gróh Ilona által kidolgozott módszer alapján, jól képzett pedagógusok, kiváló emberek vezetik a foglalkozásokat, akik csodát teremtenek a maguk kis Ringatós közösségeiben.

A családok immár várják a hagyománnyá vált Ringató nagyrendezvényt, amelyen évről évre egyre több család ül le a szőnyegekre, hogy valóban együtt énekeljenek akár ezernél is többen.

Idén sem lesz ez másként, ismét hívjuk a szülőket, nagyszülőket, gyerekeket közös éneklésre, játékra! A Ringatóból már kinőtt nagyobb testvérekre is gondolunk, mert az egész napos rendezvényünk délutánján az óvódásokat és a kisiskolásokat várjuk. Ez a nap a család minden tagjának színvonalas programot kínál, akár járt valaha Ringatóra, akár nem. A kultúra, a muzsika, a családi együttlét öröme legyen mindenkié!

Idén immár hatodik alkalommal: 2016. május 7-én Budapesten a Bálnában és 2016. május 8-án Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyedben az A Család napja a Ringatóval - Ezer család énekel! A rendezvényeink ingyenesek.

https://www.youtube.com/watch?v=I69AbHaeYwQ
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.