2016. május 22., vasárnap 08:00

Petőfi TAXI: fizess egy slágerrel!
    Budapest, 2016. május 22., vasárnap (OTS) - Jövő héten érdemes beszállni a Budapest utcáin furikázó Petőfi Taxiba, mert a Petőfi Rádió sztárjai kísérik az utasokat. Ehhez csak egy sms-t kell küldeni a 06-30-30-30-380-as számra, "Petőfi taxi" szöveggel és az úticéllal.

    
A fuvar ingyenes, sőt ismert magyar popsztárok is elkísérik a Petőfi taxi utasait, akik együtt énekelhetnek kedvenceikkel.

Kikkel karaokézhattok a Petőfi taxiban? Hétfőn 10 és 13 óra között Budapesten a Bohemian Betyars, 13 és 16 óra között pedig a Margaret Island tagjaival találkozhattok a taxiban. Kedden délelőtt Horváth Boldi a Kelemen Kabátban formációból lesz útitársatok, délután pedig Rúzsa Magdival utazhattok.

Szerdán 10-től 13:00-ig Freddie, 13-tól 16:00-ig pedig a Fluor és Diaz mellé pattanhattok be. Csütörtök délelőtt Zságer Balázs a Zagarból, délután pedig Odett dobja fel a napotokat. Pénteken 10-13:00 között Marge, 13-16:00 között pedig FISH! Krisztián lesz a sztárvendégünk a taxiban.

Tartsatok velünk, a Petőfi TAXI már startra kész!

További információ: http://www.petofilive.hu/2016/05/19/jovo-heten-indul-a-petofi-taxi/

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.