2016. május 31., kedd 08:00

Magyarország versenyképessége: Nem amint akarnánk, hanem amint lehet
    Budapest, 2016. május 31., kedd (OTS) -

    Az ICEG European Center közreműködésével készülő 2016-os IMD Versenyképességi Évkönyv 61 országos rangsora élén Hong Kong, Svájc és az Egyesült Államok áll. A visegrádiak közt Csehország (27) és Szlovákia (40) javított, Lengyelország (33) stagnált. Hazánk két helyet javult, idén a 46. Javulásunkat nem tényleges teljesítményünk, inkább más országok nagy mozgásai magyarázzák, amelyek ellensúlyozták gazdasági teljesítményünk romlását, hisz üzleti szféránk hatékonysága is csak alig javult.

Bővebben lásd http://icegec.org
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.