2016. július 3., vasárnap 09:00

Mérséklődik a lakásárak növekedése?
    Budapest, 2016. július 3., vasárnap (OTS) - Az Ingatlannet.hu ingatlanpiaci statisztikái az idei évre egy lényegesen visszafogottabb, egy számjegyű változást jeleztek előre a lakásárak változásában.

    Ez a tendencia eddig beigazolódni látszik, az év első öt hónapjában ugyanis mindegyik ingatlantípus esetén egy mindössze 1-2%-os áremelkedés volt tapasztalható. 2016-ban több, a lakásépítéseket szorgalmazó intézkedés került bevezetésre, melynek hatásai szakértők szerint az év első felében még nem érvényesültek teljes mértékben. Az azonban már most tisztán látszik, hogy a használt és új lakások közötti árolló szűkül.

Olvassa el részletes elemzésünket: http://www.ingatlannet.hu/blog/ingatlanarak/
Tekintse meg erről a témáról készült rövid animációs videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=l9KS5_EuA5s

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Tel.: 30/423-6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.