2016. július 7., csütörtök 16:33

Új csillag tűnt fel a magyar zenei nagyszínpad deszkáin
    Budapest, 2016. július 7., csütörtök (OTS) - A Petőfi Rádió legújabb felfedezettje Balogh Borka. A bársonyos hang tulajdonosa, Borka a Lets this be the last song c. produkciójával varázsolta el a vájtfülü zsűrit, többek között a sokat próbált Borcsik Attila "Izilt".

    
Hetvennégy produkcióból válogatta ki a győztes dalt a zsűri ebben a hónapban, amely annak dacára nyerte el a figyelmet, hogy angol nyelven íródott. Bár a siker útja hosszú és göröngyös, a Saját Zenéd rajtgépként repíthet az országos ismertség felé minden magyar előadót. A Petőfi Rádió zenei szerkesztője júniusban is több tucat előadó zenei mintáján vágta magát keresztül, míg eljutott Borkáig.

A reflektorfény azonban nem csak egy győztes kiváltsága, a No Sugar zenekar szintén kiérdemelte a zenei főszerkesztő figyelmét. "Még említést érdemelne a gyergyószentmiklósi No Sugar, akik már egy kiforrott, rutinos zenekar, nagyon egyben vannak, és a hangzásuk is rendben van. Jó lenne, ha Magyarországon is megismernék őket" - emelte ki Izil. A No Sugar bebizonyította, hogy az országhatárokon túl ível a tehetség.

A Saját Zenéd júliusban is folytatódik, célja továbbra is a magyar - határon innen és túli - tehetségek felkarolása és bemutatása. Mindezt nemcsak az országos rádióban, hanem a Petőfi live-on keresztül online formában is. Borkával már a jövő héten találkozhattok bemutatkozó videójában.

Ha neked is van parlagon heverő vagy titkolt zenéd, amivel épp készülsz kitörni, ne habozz! Keresd a petofilive.hu-t, és töltsd fel! Izil hallójáratait biztosan nem kerüli el.

http://www.petofilive.hu/2016/07/07/balogh-borka-dala-nyerte-a-sajat-zened-elso-fordulojat/

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.