2016. augusztus 8., hétfő 08:46

Háztól házig a margitszigeti előadásokra a 6x6 Taxival
    Budapest, 2016. augusztus 8., hétfő (OTS) - A Szabad Tér Színház értesíti vendégeit, hogy 2016. augusztus 27-ig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásainak napján (augusztus 12., 13., 20., 25., 27., illetve az esőnapokon) a 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig, azaz a Szabadtéri Színpad bejáratáig szállítják az utasokat.

    A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a szolgáltató javasolja, hogy a zavartalan közlekedés érdekében a taxit a kijutáshoz előre rendeljék meg az alábbi telefonszámon: + 36 1 666-6666.

Az előadás végén a színház előtti diszpécser állomásra folyamatosan érkeznek a szabad autók, amelyek az érkezés sorrendjében szállítják haza az utasokat.

Ezáltal bővült a Budapesti Nyári Fesztivál kényelmi szolgáltatásainak köre, amellyel a szervezők a nézők közlekedését kívánják segíteni, különös tekintettel a 26-os busz forgalmi rendjének megváltozására.

A 6x6 Taxi mellett továbbra is javasolják a MAHART színházi hajójárat igénybe vételét, amely az augusztus 12-13-én 22 órakor kezdődő MAGIC NIGHT - a nagy illuzionista show! éjszakai kezdéséhez igazítottan közlekedik. A BKK továbbra is sűríti járatait a 26-os busz vonalán minden előadás előtt (az Árpád híd M és a Szabadtéri Színpad bejárata közötti módosított útvonalon), előadások után a színháztól különbuszok indulnak az Árpád híd M megállóig, 22.50 után a Nyugati pályaudvarig.

Bővebb információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.